Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Tervo Salminen kirjoitti:
Nyt on yksi julkaisu mennyt kokonaan ohi! Vuosia sitten Hasegawa aloitti mopomallien julkaisun, ja silloin järjestivät kyselyn niistä pyöristä, joista malleja halutaan. Silloin itse ehdotin tätä, joka on minun ensimmäinen oikea moponi vuonna 1974. Minulla oli monta vuotta projekti odottamassa aikaa, peltiosat maalattuna, mutta sitä entisöintiaikaa ei vaan koskaan tullut, ja projekti lähti uutena vuotena eteenpän, kuitenkin niin, että sen vielä valmiina toivottavasti näen.

Noh, nyt on ainakin toivoa saada malli tuosta laitteesta, kunhan Japanista saavat sen toimitettua :)
Huomasin tuon melko erikoisen aihevalinnan, toivottavasti tekisivät myös Honda CB 500 Fourista mallin :)
Antti Lappalainen kirjoitti:
Huomasin tuon melko erikoisen aihevalinnan, toivottavasti tekisivät myös Honda CB 500 Fourista mallin :)
Niinpä, vaan kun Tuutista jo Tamiyalta löytyy (mullakin hyllyssä se iso 1:6), niin voi tehdä tiukkaa. Joku noista kolmepyttyisistä Kawoista olisi myös kiva, Hellerhän taisi aikoinaan tehdä viisisatkusta ison mallin.

Ilmeisesti toi on kuitenkin Jaappanissa kysytympi, itse olisin odottanut pikemminkin GT750:stä, tuo kun on länsimaissa ja etenkin Valloissa legenda. Ainakin Hasen mallikuvauksesta voisi päätellä tuon suosion olleen syy. Ei voi olla kuin tyytyväinen :)
Posti toi Ukrainasta Big Planes Modelsin 1/72 Bombardier CRJ 200:n. Injektiovalettu sarja, mukana hartsi- ja photoetch-osia. Siirtokuvat American Eaglen ja Air Canadan koneille. Erinomainen jatko viime vuonna julkaisemalleni kirjalle jossa on paljon referenssikuvia. ;-)
Yhden kun saa valmiiksi, saa tilata tilalle vähintään toisen? Trabantin tilalle Lucky Modelsista Hasegawan Länsi-Saksalainen "kansanauto", uudelleenjulkaistu(?) E36 Bemari :)
Dekno Modelsin Howard DGA-6, 1/72 hartsisarja. Ensi vilkaisulla aika hyvänoloinen sarja, täytyy vielä tarkistaa mitat ja muodot. Siirtokuvat ainoalle rakennetulle DGA-6:lle ("Mister Mulligan") joka voitti Bendix- ja Thompson-lentokilpailut vuonna 1935.
Vaihteeksi erilaista rakennettavaa:Ei ollut ihan halpa, mutta ajattelin ostaa varmuuden vuoksi varastoon.
Meni sitten hermot kymmenen vuotta sitten hankittuihin Bilteman halpis kompuraan ja Aztekin ruiskuun.
Saksasta tuli viikossa Wiltecin kompura. Olisi tullut nopeamminkin, jos postipate saisi joskus hommat hoidettua. Nyt haettu Myllylän Villeltä Ultimaten ruisku.

Jos ei maalaus onnistu, käyn ensin katsomassa peiliin.
Pasi Ahopelto kirjoitti:
Vaihteeksi erilaista rakennettavaa:
[kuva]
Ei ollut ihan halpa, mutta ajattelin ostaa varmuuden vuoksi varastoon.
Google kertoi että on kasattuna yli metrin mittainen lötkö. Aikamoista! :D
Sanoisin että ei ollenkaan huono päätös hommata varastoon. En yhtään ihmettelisi vaikka tuo sarja ei olisi tuotannossa lähimaillakaan maailman tappiin asti (toisin kuin Star Warsin tyylisten massiivisten brändien tuotteet), jonka jälkeen hinnoilla on tapana lähteä enemmän tai vähemmän lapasesta.
Tänään haettuna Sabre, tulossa 110… ja valmistumassa, hmmmm.
Kirpparilla tuli vastaan Revellin 1/24 Volkswagen T1 Samba bus ja kun hintaakin oli vain 4€, niin korjasin parempaan talteen vaikkei panssarimalli ollutkaan