Pienoismallit.net

Moderaattorit

Pienoismallit.netissä toimii ylläpitäjän apuna useita moderaattoreita, jotka valvovat palvelun sisältöä ja puuttuvat sääntöjen vastaiseen toimintaan. Moderaattorit ovat vapaaehtoisesti toimivia palvelun arvostettuja aktiivikäyttäjiä.

Tällä hetkellä vain keskustelualue on moderaattoreiden valvonnassa, mutta jatkossa he tulevat pitämään huolta myös Galleriasta ja muista palvelun suosituimmista osioista.

Näin valvonta tapahtuu

Pienoismallit.netissä moderointi tehdään yhdessä aitona ryhmätyönä. Valta ja vastuu on jaettu siten, että yksikään moderaattori ei pysty yksinään esimerkiksi poistamaan viestejä. Järjestelmä takaa mahdollisimman tasapuolisen kohtelun kaikkia käyttäjiä kohtaan.

Moderointijärjestelmä toimii siten, että moderaattorit voivat antaa sisällöille plus- ja miinuspisteitä. Kun jokin sisältö saa tarvittavan määrän miinuspisteitä, poistetaan se. Esimerkiksi keskustelualueen viesteillä tulee olla vähintään -3 pistettä että se poistetaan. Tällöin siis vähintään kolme moderaattoria on ollut sitä mieltä, että sisältö ei kuulunut palveluun.

Kun jokin sisältö tulee moderaattoreiden toimesta poistetuksi, ilmoitetaan poistetun sisällön luoneelle käyttäjälle asiasta aina henkilökohtaisesti.

Kuinka voin hakea moderaattoriksi?

Moderaattoriksi ei voi hakea, vaan toimeen pääsee vain ylläpitäjän kutsusta.

Keitä he ovat?

Antti LappalainenJanne IkonenKalle RantanenPasi Kiiski
Esko KoskinenJuha StenbergMarko TeeriojaPetri Sallinen
J PokkiJussiTee 'Ukonvasaramodels'Mixa AhoTeemu Siltanen