Pienoismallit.net

Rekisteröidy

Pienoismallit.netiin rekisteröityminen kannattaa. Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä omia kuviaan ja kirjoituksiaan sekä saada malleistaan rakentavaa palautetta ja muita hyödyllisiä vinkkejä ja neuvoja. Rekisteröitymällä voit myös osallistua keskusteluihin sekä muun muassa kommentoida ja arvioida muiden käyttäjien pienoismalleja ja kirjoituksia.

Rekisteröidy heti ja osallistu Suomen parhaan mallailusivuston tekemiseen! Rekisteröityminen ja sivuston käyttö on sinulle täysin ilmaista.

  1. Kirjoita muodossa Etunimi Sukunimi. Näin annat itsestäsi asiallisen ja luotettavan kuvan. Nimi toimii myös käyttäjätunnuksenasi ja näkyy palveluun tuottamasi sisällön yhteydessä. Huomaa, että voit käyttää myös välilyöntiä nimessäsi.
  2. Toimiva sähköpostiosoite. Kirjoita osoite huolellisesti, sillä osoitteeseen lähetetään sähköpostiviesti, jossa ovat ohjeet rekisteröitymisesi vahvistamiseksi. Osoitteesi ei näy julkisesti, jos et niin erikseen halua. Osoitettasi ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä sitä luovuteta eteenpäin.
  3. Salasanan tulee olla vähintään 6 merkin mittainen.
  4. Kirjoita yllä oleva salasana uudelleen oikeinkirjoituksen varmistamiseksi.
  5. käyttöehdot ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen