Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Verkkokauppa.comin viimeisiä pienoismallijämiä eli Revellin Standard-ruisku hintaan 29,90. Arvelin, että tuolla olisi käyttöä vähän karkeammassa maalauksessa.
Nyt lohkesi tilaa tehtaan työpöydälle! Rautakama siirtyi seinälle magneettien voimin.
Alkoi olla tuotantolinjalla ahtautta jo kaksimoottorikoneiden tuotannossa, suuremmista puhumattakaan. No nyt on mahdollista laajentaa kärkiväliä ja mittakaavaa.
Magneettilistojen avulla työkalut ovat nyt hyvin visuaalissa ja hollilla niin, että tietää minkä instrumentin kaappaa kulloinkin. Toistaiseksi ovat palautuneet myös paikoilleen paremmin kuin ennen. Magneetteja löytyy eri kokoisia, joten myös pöytäpakin/hyllyjen reunalle voi niitä viritellä. Näin vapautuu arvokasta pöytätilaa. Suosittelen.

Maaleja tuli taas hommattua, Tamiyan akryyleitä sekä aina iki ihanaa Humbrollia, sekä maskiteippiä kera styreenilevyjen.
Lahden Kärkkäiselta Revellin 1/32 Messerschmitt Bf 109G-6 early&late. Eipä ollut todellista tarvetta, mutta pakko oli ostaa kun halvalla sai.

Kärkkäisellä oli muutenkin pienoismallihylly saanut vähän täydennystä - joskaan takavuosien loistoa se ei ole lähelläkään.
Joululahjakierros Tieto-Nikkarissa ja Martilla tuli tehtyä hiukan etuajassa ja mukaan löytyi AMT:n 1949 Ford Coupe, Airfixin Boeing 707-436, Hasen F-4E sekä SBS:n siirtokuvat Mukeloon.
Viimeisimpänä hankintana Hasen P-39 Airacobra joka löytyi pienoisen metsästämisen jälkeen Kuivalaiselta hyllystä. Täytyy kyllä kehua kauppiaan ja postin toimintaa, eilen päivällä kysyin että löytyisikö ja tänään sai jo hakea paketin postista.
Etu otto joululahjani saapui postitse ja noudettuna kotia tänään,KPRT:a,Ferguson te20 raktori ja jokunen maalipurkki.Tarkoitus on tästä joulunajan projekti,toisaalta kilpa-ajo huoltokuljetus rekkakin on kovin kiinnostava tällähetkellä.

Joulupukki käväisi päivän etuajassa! Moebiuksen Iron Man 1:8 figu Iron Man 2 elokuvasta!
Kamera, jospa sitä nyt opettelis niitä kuvien ottoa… se kun on niin vaikeeta.
Ultraäänipesuri Lidlistä.