Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Itselle uusi tuttavuus:


Paketissa näyttävät oikein hyviltä, rakentamisen helppoudesta en vielä osaa sanoa. Lanchester ensimmäisenä rakennettavaksi ja Nieuport joskus myöhemmin.
En tiedä miksi tuollainen tarttui mukaan Prismasta,jotenkin se vaan kärryyn meni.
Hasegawan G 2 Stuka 1/48. Sormet jo syyhyää mutta täytyy saada Airfixin Blenheim ensin loppusuoralle jottei tule ahtautta työpöydälle.
Amt 40 Ford sedan ja 55 Chevrolet Bel Air sedan myös Amt
Tampereen kirpparipöydällä lojunut Hasegawan 1/72 Super Hornet halusi välttämättä mukaan.
Tietokoneohjattu leikkuri Cricut Maker. Saa nähdä mitä kaikkea tällä voi tehdä, mutta ensivaikutelma on kyllä aivan erinomainen.

Jos koettaisi hermoja muutaman vuoden tauon jälkeen Weekend-versiolla Eduardin Spitistä. 1/48 skaalalla. Teloista hyppy tuntemattomaan.
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
Rodenin 1/144 mittakaavainen C-133 Cargomaster sai uuden kodin Kuopiosta tutustumisreissulla HPNS:n kivijalkakauppaan. Loput muovikassista täytti ennakkotilattu sälä, mm. Eastern Expressin vetotraktorisetti, muutama heittoistuin ja maalipurkki.
Ei mallia,niitäkin on pian tilauksessa.Uutta työväline hankintaa on tehty.Nyt on stten se uusi kompura Wiltec hankittu,paikallisesta Oulun automaalit liikkeestä,samalla lähti mukaan Badger Air brush model 100 ruisku.Buu huusista noudin hieman aikaisemmin Proxxonin penkkiporakone TBM220:n.Kapine on aivan oikeesti todella hyvä laite pieniin porauksiin ja jyrsintöihin.Myöskin Motonetistä löytyi suonipihtejä ja mukaanhan niitä lähti jokunen.Nyt on ostoksia tullut tehtyä hieman runsaasti malleja myös sitten tulossa vielä,eipä tarvi ostella tällevuotta mitään enää.