Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Posti toi juuri Hataka "Modern Finnish Army AFV" -maalisarjan sekä saman valmistajan ohenninta. En ole aikaisemmin tämän valmistajan maaleja kokeillut.
Pitäähän itselle joululahja (tai useampi) hankkia. Olen tänä vuonna tilannut jo melkein kaikilta kotimaisilta kauppiailta, joten nyt oli Tieto-Nikkarin vuoro.

Vuoden 2021 ensimmäiset saapuneet mallit ovat ZVEZDA valmistetta 1/43 ja 1/48 mittakaavoissa.

Lisää 1/48 malleja on tulossa valmistajilta MiniBase ja Kovozavody Prostejov.

[img]
Viimeisin mallailuun liittyvä hankinta kolahtaa referenssipuolelle. Jossain vaiheessa ihastuin näihin Valiant Wingsin kirjoihin. Näissä on yleensä sopivan tiiviit tietopaketit itse aiheesta, muutama mallinrakennusjuttu eri mittakaavoissa, ja se mikä itselleni tärkeintä: eri koneversioiden erot selitettynä niin että menee itsellenikin jakeluun :)

Sopiiko Petri kysyä, mistä kirjasi hankit? Minulla osui viimeisimmän IPMS-modellerin takakannessa silmiin saman kirjoittajan opus Me 410:sta, joka kiinnostaisi, mutta ainakaan Suomalaisesta kirjakaupasta sitä ei saanut, kun kävin kyselemässä.
Ennakkotilaus suoraan kustantajalta www.valiant-wings.co.uk Ennakkotilaushinta oli halpa, en tiedä mitä nyt voimaan astunut brexit tekee hinnoille. Mutta ainakin tätä kirjaa saa aviation shopista, kannattaa kysellä sitä me410 kirjaakin sieltä. On nimittäin sekin teos hintansa väärti :)
Näkyy löytyvän Aviation Shopista ja lähtee tilaukseen - samoin kuin eräs toinen 410-kirja (Pentikäisen Antin puuhapakettien erikoismyynnistä ostamani Revellin sarja odottelee nimittäin hyllyssä). Kiitokset!
Prismassa näkyi olevan pienoismallit -50% niin ostin Revellin '69 Novan.
1/48 SIAI SF-260EA saapui mallivarastooni.
[
Testasin uusimman kotimaisen mallikauppiaan, Harrasteässän. Ookoo hinnat ja nopeat toimitukset, suositella pittää 👍