Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Testasin uusimman kotimaisen mallikauppiaan, Harrasteässän. Ookoo hinnat ja nopeat toimitukset, suositella pittää 👍

Petri Manninen kirjoitti:
Testasin uusimman kotimaisen mallikauppiaan, Harrasteässän. Ookoo hinnat ja nopeat toimitukset, suositella pittää 👍
Samoin, tuossa ennen Joulua etsin paikkaa, josta saisi yhdellä tilauksella sekä Vallejon että Tamiyan ruiskunpesuaineet, ja Harrasteässästähän ne. Ja nopeasti!
Itselläkin on ollut suunnitelmissa tehdä Harrasteässästä koetilaus ja kun nyt huomasin, että pitkään hankintalistalla ollut Eduardin Bf 110G-4 löytyi varastosta, niin piti laittaa tilaus menemään. Ja hyvinhän se sujui, käytännössä yhtään nopeampi toimitus ei olisi voinut olla.

Tänään tuli vähän törsättyä. Jos maalausjälki ei tyydytä tästä eteenpäin on syytä katsoa peiliin.

1:700 kaiteiden taittelu oli niin mieluista puuhaa, että ostin niitä sitten varastoon ainakin hetken tarpeiksi.

Botski saapui Koreasta, etsit Japanista, on se globalisaatio hienoa! Vielä toinen kaiteet sisältävä setti tulossa jossakin. Iso lodju pienellä risteilijällä.

HPNS:n paketista paljastui Zvezdan 1:72 C-130 Hercules. Vaikka lupasinkin itselleni ettei enää kuljetuskoneita 72-skaalaan, niin oli pakko. Uudet muotit ja kaikkee. Pitäisiköhän se siirtää samoin tein tuotantolinjalle? Lupasin kyllä jo itselleni aloittaa pari pientä 737:aa, mutta…
Eikäkö rakenna vaan perkukes ja pistä jonkulaista rakennusrapsaa näytille? Itelläki himottas tuo malli kovasti, mutta vielä olen onnistunut vastustamaan kiusausta.
Saatan mie tehä senkin :) Laatikon hypistelyn perusteella vaikuttaisi hyvälaatuiselta rakennussarjalta. Nättiä valua eikä vaikuttaisi välttämättä kaipaavan lisäkilkkeitä. Etsiosina siihen näyttäisi saavan vaikka mitä, mutta minkä verran itse kukin haluaa esim. rahtitilaa detaljoida, eihän sinne ihmeitä näe vaikka jättäisi kaikki mahdolliset luukut auki.

Ja suunnittelin kyllä vähintäänkin laatikkoarvostelun kirjoittamista, jollen sitten aivan riehaannu rakennusblogin muodossa. Jaksaa kait niitä joku vielä lukeakin?

Mutta mihin minä sen valmiin koneen sijoitan?
Nostalgiamalleja on tullut hankittua jo iät ja ajat, mutta nyt siirryin syvemmälle suohon, eli hankin Tieto-Nikkarin 94/95 -postimyyntiluettelon kun sellainen sattui divarin nettisivuilla vastaan. Järkeä eli ei, mutta tuota tuli aikoinaan ahkerasti selattua. Vielä kun löytyisi järjelliseen hintaan Tamiyan 1994 katalogi, niin tällä sektorilla olisi kaikki "tarpeellinen" hankittuna.