Pienoismallit.net

Iloisten tapahtumien ketju

Tämän vuoden pyöräilytavoite tuli täyteen tänä aamuna, kun pyörän mittariin helähti lukemaksi 10000 km. Loppuvuoden, ja suurimman osan ensi vuodestakin, ajattelin omistaa lentskarihommille. :-)
Onneksi olkoon Petri! Täällä on mittarissa "vaivaiset" 4100 km =).
Minä poljin pelkästään kesällä melkein 4000 km. En ole jaksanu laittaa mittaria jokaiseen pyörään joten kilometrejä on todellisuudessa muutama sata enemmän. Talavi pyöräilystä ei jaksa niin kovasti innostua että jaksais kilometrejä laskea. :-)
Kiitokset Juha. Onhan tuohon neljään tonniinkin saanut jonkin tovin olla pois mallailuhuoneesta :-) Ja Arto, nythän se pyöräily vasta hauskaa on kun saa ajella rauhassa. Pakkanen ja loska karkottaa pahimmat tien tukkeet :-D
Nyt on voittaja olo kun sai tuon CA Dornierin valmiiksi. Pitänee ottaa itsenäisyyspäivän kunniaksi ja tuon valmistumiseksi pienet :)
No keskusteluosio toimii taas ;) Meinasi jo paniikkia pukata päälle kun ei pääse hörhöilemään.. ja kiitokset sille joka fix it.
Lokakuun alussa menehtynyt koiruus sai seuraajan, luovutus tammikuun lopulla.

Mun Tacx Flow -harjoitusvastus ei olekaan enää se tärisevä romu, joka puuduttaa jalkovälin. Laitoin kokeeksi muutaman kerroksen maalarinteippiä vauhtipyörän ulkokehälle. Pari tuntia meni säädöissä. Perään tunnin ajo. Ilokseni voin todeta, että ei puutumista ei jalkovälissä enää juuri tapahdu. Pientä säätöä pitää vielä tehdä, fillarin ominaisvärähtelytaajuutta voi käyttää siinä hyväksi.

Ja kyseessä on siis tämän näköinen laite:Vapaa viikko töistä, ja hyvin ansaitut päiväunet takana. Muu talonväki kun nukkuu niin, sitten on vain meitsi koirat teekuppi ja työpöydällä oleva malli. Mukava rakentaa unohtaa työ rentoutua ja mallailla kun on hiljaista.
Pitkästä aikaa pääsi ihan livenä käymään Kuivalaisen puodissa - sanotaan nyt vaikka niin, että kyllä TODELLA KANNATTI. Asiasta tänään myöhemmin lisää valokuvien kera Viimeisin mallihankinta-ketjussa …
Viimeksi muokattu 20.2.2015 12:12