Pienoismallit.net

Iloisten tapahtumien ketju

Helsingin IFK nousi kovan taistelun jälkeen vihdoinkin liigaan (lajina siis suomalainen jalkapallo). Ensi kaudella on odotettavissa huikeita HIFK-HJK paikallispelejä !
Warthunderiin tuli update 1.43 :D
Lähikirjastossa, eli Klaukkalassa, on vitriini jossa paikalliset harrastajat voivat esitellä kättensä töitä. Ilokseni huomasin siellä olevan vajaat kymmenen lekopienoismallia, kuulemma paikallisen nuoren rakentajan tuotoksia. Ko. henkilö ei ole kirjautunut tänne ainakaan omalla nimellään, mutta siltä varalta että lukee tämän: jatka samaan malliin, siistejä olivat!
Iloinen asia kerrassaan: Elämäntilanteiden muutosten ja parin muuton jälkeen uusi asunto, oma työhuone, mallit haettu varastosta uuteen kotiin. Purkit ja purnukat järjestyksessä ja uusi projekti aluillaan :-) Vielä tässä pari vapaapäivääkin jotka voi käyttää hyvään tarkoitukseen!
Parin viikon työreissu takana ja ansaittu loma, nyt malliprojektien kimppuun.
Pienestä on ilot kiinni, huominen vielä ja päivystysviikko ohi :) ja ens viikolla ta kustantaa reissun herrojen Helsinkiin, pääsee käymään Kuivalaisella ja Nikkarissa, täytynee ostoslistaa pikkasen kasailla.
Nyt on kolme viidestä lapsesta naimisissa. Valitettavasti häät sattui Kuopion tapahtuman kanssa päälekkäin, mutta toisaalta ei ollut vaikeaa valita kumpaan menee. Kuopion tapahtuma on toivoakseni myös ensi vuonna ;)
Tapio Huhtelin kirjoitti:
Kuopion tapahtuma on toivoakseni myös ensi vuonna ;)
Eiköpä tuo järjestyne, nyt kun älysit pyytää…:)
HJK-Torino 2-1. Enempää ei tarvitse sanoa
Ollaan tässä vaimon kanssa valmistautumassa Killer Queenin keikkaan, joka alkaa tänään klo 20.00 Helsingissä legendaarisella Kulttiksella (siis Kulttuuritalo). Tiedossa on seiniä järisyttävää kitarointia, upeita basso- ja rumpukomppeja, ja etenkin Freddie Mercurya äänen ja ulkoisen olemuksen perusteella järkyttävän upeasti muistuttavan Patrick Myersin äänijänteiden venyttelyä.
Ihan oikeesti hieman jopa vanhaa miestä jännittää, kun pitkästä aikaa pääsee katsomaan brittiläisen rockbändin keikkaa livenä!
Viimeksi muokattu 8.11.2014 17:26