Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: MiG-15UTI

Paketit avattu ja ihmetelty osia. Toi Ciron resiiniohjaamo on kyllä hieno, mutta niiiiiin haurasta valua että. No toivotaan että jotain saadaan aikaiseksikin…
Tästä vähän fiilistelyä ryhmärakentelijoille:

Martti peijooni myi väkisin�� trumpan 48 mallin, joten sillä sitten mennään.
On se muuten hyvä malli.
Miten niin "hyvä malli" kittaamista ja hiomista ihan riittävästi, tai johtuuko siintä että samaan aikaan rakentelen tuota Tamiyan mallia johon kevyt paketin ravistelu riittää.
Olihan sitä asiaakin, tässä trumpan mallissa on kaksi lasiosaa alapuolelle ohjaamon kohdalle, kuuluvatko nämä "ikkunat" suomi versioon?
Jotain pientä on saatu aikaiseksi. Kuivalaisen etsisetin osia ripoteltu ohjaamoon, ja lisätty muovilevyn pala taaemman istuimen taakse. Aika tuskaa olisi noita mittaritauluja muuten värkätä, kun tässä HobbyBossin mallissa niitä ei ole edes dekaaleina. Nuo ohjaussauvat täytynee korvata joillain fiksumman näköisillä. Vaikkei ohjaamosta sitten lopulta paljon mitään näykään.Ohjaamoa maalattu, tankkien puoliskot liimattu yhteen jne. Pikkuhiljaa…
Eskolle ja muille tiedoksi että,ne pienet lasit ovat radiokompassin suoja pleksejä esittäviä osia.Ne olivat käsittääkseni mukana kaikissa Uti koneissa.


Mukelo on saanut Alcladin Airframe Aluminium- pohjat pintaansa. Tästä sitten elävöittämään. Tekisi kyllä vähän mieli jättää häpeämättömän kerettiläisesti kiiltämään…
Tuomo Hokkanen kirjoitti:
Jotain pientä on saatu aikaiseksi. Kuivalaisen etsisetin osia ripoteltu ohjaamoon, ja lisätty muovilevyn pala taaemman istuimen taakse. Aika tuskaa olisi noita mittaritauluja muuten värkätä, kun tässä HobbyBossin mallissa niitä ei ole edes dekaaleina. Nuo ohjaussauvat täytynee korvata joillain fiksumman näköisillä. Vaikkei ohjaamosta sitten lopulta paljon mitään näykään.
Kyllä on jätti godit esittämässä ohjaus sauvaa,ei sitten ollenkaa se näköiset ohjaussauvat kuin kuuluu


Vihdoin ja viimein sain Mukelot työn alle (tosin en vielä ihan täysipainoisesti). Ovatko Suomi-Mukelon rakentajat löytäneet jonkin hyvän ohjaamovärin, joka vastaisi mahdollisimman hyvin Kuivalaisen etsiarkin siniharmaata?