Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: MiG-15UTI

Tuo Nikon Migi aihio näyttää ihan sellaiselta jonka piilottaisin yläkomeron takanurkkaan.
Esko,
olet oikeassa, kuva on ihan järkyttävä:D Tosiasiassa osat lähempää tarkasteltuna näyttävät oikein hyviltä.
Ilmoittaudun mukaan niin saadaan täyteen tuo maaginen luku 20.Katsotaan tuleeko takki,tuluskukkaro vaiko Migin malli.Mittakaavasta ei vielä hajua.Josko yrittäisi tehdä jonkun Suomen mukeloista alkuperäisessä neukku kuosissa.Terv.Opa L
Kari Partanen kirjoitti:
Simo Halinen kirjoitti:

Hannatsilta MiGi tulossa, kaverina Zilin tankkeri. Jospa niistä saisi dioraaman tynkää.
Onkohan tässä se alkuperäinen KP:n malli mukana, työtä piisaa jo on, ei kuitenkaan mitenkään mahdoton tehtävä. Ohjaamon osat eivät kyllä istu paikoilleen mitenkään, saumoja saa kitata/hioa, kohoviivat voi hioa samalla pois, antennit yms pikkusälä kannattaa tehdä itse jos sarjan osat tuntuvat karkeilta. Muistaakseni siirtokuvavaihtoehdoissa oli ainakin ennen wanhaan ihan kelpo valikoima, voi olla että muistan väärin.
Tänään postipate toi ja kyllä se sama sarja on uudessa paketissa. Ei se nyt ihan mahdottoman surkealta näytä. Samalla tuli saman valmistajan MiG-19. Ohjeet noissa on kyllä ruokottoman huonot.
K.P:n Mig-19 sarjassa on mielenkiintoisen olematon ohjaamo,ts sitä ei ole lainkaan.Ohjaamon tilalla on tyhjä kolo johon voi liimata penkin kiinni johonkin sopivaksi katsomaansa kohtaan.Onneksi on edes tuo kolo:D
Tuleeko nuo sarjat muuten halvemmaksi tilattaessa Brittein saarilta?Kotimaastakin saa monia K.P:n sarjoja vaikkapa Plastykin paketoimina.Noissa ainakin on hieman paremmat ohjeet ja siirtokuvat verrattuna K.P:n vastaaviin.
Taisi jäädä n. 7€ kpl hintaa noille. Toimituskuluthan pyörii samoissa kuin Suomessa (en tiennytkään tuosta yhteydestä plastykiin). Ja oli vielä tarjouksessa Omega-K:n Zil 157 tankkiauto, jonka meinasin laittaa samalle alustalle. Nuo KP:n ohjeet on lähinnä räjäytyskuvat :)
Morjens Simo ja kiitos vastauksesta.Kutakuinkin samoissa nuo hinnat tuntuvat liiikkuvan ,Plastykin kopiot ovat ehkä hiukan halvempia.En tiedä onko Plastykilla joitain omiakin malleja mutta ne muutamat migit,19,17 jne tuntuvat olevan samaa tavaraa kuin K.P paketeissa.Tosin esim Plastykin PZL-Iskra on aivan eri malli(huomattavan paljon parempi kuin kp:n)kuin K.P:n todella outo esitys ko.koneesta.Jotkut K.P.n/Kopron sarjat ovat aivan mukavia esim PO-2 mallit ja Letov S-328 ym..ainakin tälläiselle "sunnuntai mallarille".K.P.n MIg-15 Utistakin saa varmaankin aivan kelpo mallin mutta tämä on varmaankin aikamoisen "haastellinen" homma kuten nykyään tavataan sanoa.Olen tehnyt kaksi näitä KP:n Mig-15 Uti mallia ja taidan taitojen ja iän puolesta pystellä jatkossa H.Bossin ja Trumpeterin sarjoissa.Happy Modelling.Opa L
Mulla löytyy pari KP/Kopro Mig-15Uti mallia ylimääräisenä, voin ottaa mukaan IT museolle ensviikolla mikäli jollain sattuu olemaan tekemisen/mallin puute ja intoa koittaa niistä Mukeloa rakentaa. Mallin voi myös noutaa täältä Heikinlaaksosta jos on kulkua näillä main. Menevät lahjoituspolitiikalla, joten rahaa ei tarvitse vaihdossa tarjota :0)
Itse taidan suosiolla omani kasata HobbyBossin mallista…
Myyt voi poistaa
Viimeksi muokattu 5.4.2013 21:40
Tartun Juhan tarjoukseen! Ja Taven.
Viimeksi muokattu 5.4.2013 10:39