Pienoismallit.net

Iloisten tapahtumien ketju

Taisto tave Sorola kirjoitti:
Tupla onnittelut Petrille :)
Kiitokset.
Jukka Purhonen kirjoitti:
Hiki syö aivoja.
Niin mahtaa tehdä liima- ja maalihöyrytkin. :D
Ja resiinipöly hyökkää keuhkojen kimppuun.
Mallirintamalla olikin sitten siitä eestä hiljasta viime vuonna(kin). Ei mitään sellaista valmiina mitä kehtaisi muille näyttää, mitä nyt tyttären kanssa väsättiin spitfire ja norseman.
Kiitos samoin Mika! Hyvää mallailu ja pyöräily vuotta sinulle myös. itselläni ainakin parempaa pyöräily vuotta :)
SUOMIFINLAND P***le!!!!! U-20 MM-kultaa! Mahtavaa nähdä vanhojen junnuvastustajien vievän rakasta länsinaapuria vielä Svenssonille perinteikkäästi kääntyvällä jatkoajalla!
Suomen koripallomaajoukkue mukaan MM-kisoihin! Kerrankin suomalainen joukkue selviytyi maailmanlaajuisesti pelatun palloilulajin MM-kisoihin - toki tämä tapahtui ns. villin kortin avulla, mutta samalla keinolla kisoihin selvisi mukaan myös esim. lajin suurmaa Brasilia.
MAHTAVAA!
Raimo Leino kirjoitti:
Kerrankin suomalainen joukkue selviytyi maailmanlaajuisesti pelatun palloilulajin MM-kisoihin - toki tämä tapahtui ns. villin kortin avulla, mutta samalla keinolla kisoihin selvisi mukaan myös esim. lajin suurmaa Brasilia.
Tässä kohtaa täytyy muistaa että lentopallomiehet pääsivät lajin MM-kisoihin ihan pelaamalla. Ja lentopallohan on maailmanlaajuisesti ihan yhtä pelattu laji kuin koripallokin.

Mutta hyvä juttu koripalloilijoille, vaikka henkilökohtaisesti minua tälläiset villikortti-kisapaikat hieman arveluttavatkin. Näissä piilee aika vahva huutokaupan ja rahastuksen maku…
^ Tero puhuu asiaa kyllä. Unohdin lentismiehet kokonaan - my bad - my VERY BAD.
Kori- ja lentopallofaneille on nyt tulossa upeeta ja harvinaista herkkua. NAUTTIKAAMME!
Ensimmäiset etsiosat juotettu onnistuneesti. Ei palanut sormet ja osatkin on jämptisti omilla paikoillaan, reenit jatkuu:)
Parin vuoden projekti sai onnellisen lopun. Perjantaina saatiin tämä rivitalokaksio myytyä, ja tänään sitten omakotitaloaan myyvä pariskunta hyväksyi tarjouksemme harkittuaan täydet kaksi ja puoli tuntia. (oiskohan sitteki tyytynyt vähempäänkin =) ) Mulle tulee nyt sitten ikioma lähinnä mallailulle omistettu työhuone. Eihän se tietenkään tarkoita että malleja alkais valmistua, mutta saapahan ainakin pitää projektit levällään, toisin kuin nykyään kun on joutunut ruokapöydän kulmalla värkkäämään.
Petri Manninen kirjoitti:
myyvä pariskunta hyväksyi tarjouksemme harkittuaan täydet kaksi ja puoli tuntia. (oiskohan sitteki tyytynyt vähempäänkin =) )
Tuota turha miettiä, jos sai kuitenkin itselleen passeliin hintaan. Itsellä vaivasi sama ajatus, kun tästä Joroisten talosta tarjous hyväksyttiin melkein nopeammin kuin kerkisi enteriä painaa ;-o
Ostakaa meidän kämppä, eka tarjous voittaa ja muuttaa saa vaikka heti… Joskus on vain pakko myydä heti kun tulee mahdollisuus ja joskus jopa huomattavan halvalla kun ei vai ole aikaa odotella… Mutta onnittelut omasta sopesta