Pienoismallit.net

Nordic Challenge palauteketju

Luulisin että pikkujoululipun hinnalla olisi löytynyt Hämeenlinnasta kunnon verinen härän inside file, kävi vaan näin että file not found.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Heikki Ruonansuu kirjoitti:
Pikkujoulun ruuan laatu?
Oli aika hintava tuo pikkujoululippu ja ruoka ei edustanut ihan piletin arvoa.
Jep. Hinta ja laatu ei kohdanneet. Ruuan lisäksi tila ei oikein hyvin soveltunut keskusteluille muissa yhteyksissä kuin oman pöytäseurueen kanssa. Kiitokset niille, jotka päätyivät kohderyhmäksi!
Minkälainen tila olisi parempi? Pitäisikö lipun hinnalla saada parempaa ruokaa vai jotain ruokaa ja enemmän juomaa. Ensimmäisen vuoden kaltaiseen tilanteeseen ei valitettavasti ole paluuta. Omien bileiden järjesteleminen käy kovin raskaaksi.
Itse olen siinä iässä että hyvä ruoka alkaa olemaan elämän kohokohta. Juomaahan saa rahalla niin paljon kun kunto kestää. Paikalla ei mielestäni ole niin väliä kunhan tausta musiikki ei häiritse keskustelua lajitovereiden kanssa.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
[Huumori]

Mallareille riittäisi varmaan 100 hehtaarin halli missä olisi sen verran viinaa, että riittäisi jokaiselle. Mielummin vähän ylikin:D

[/Huumori]
Marko Teerioja kirjoitti:
Ensimmäisen vuoden kaltaiseen tilanteeseen ei valitettavasti ole paluuta. Omien bileiden järjesteleminen käy kovin raskaaksi.
Tai jos löytyy järjestäjiä… Työmäärä tällä talkooporukalla käy vaan hieman ylivoimaiseksi. Kaikkea pitää kokeilla. Hotelli on nyt kokeiltu, ja se ei mielestäni toiminut. Hinta/laatu suhde ei napannut. ja epäilen toimiko rahastuskaan? Koko systeemi oli Hotelli Emilian järjestämä, ja hotelli otti myös rahat.
Riittääkö seuraavan kerran, että sovitaan vain ravintola jonne aikuiset mallarit pääsevät tiettyjen kellonaikojen välissä rannekkeella, ja kaikki hoitaa oma juomansa ja ruokansa? Ideana on kuitenkin vain että harrastajat joutuvat kohtaamaan samanlaisia polystyreeniriippuvaisia. Henk. koht. aivan sama miten ja missä. Ideoita/ehdotuksia, ja KUKA haluaa hoitaa :) ( provokatiivinen loppu lause, jonka takia kenenkään ei tarvitse poistua tältä foorumilta)
/Jouni
Viimeksi muokattu 25.11.2011 23:13
Mukavaahan tuolla oli ja hyvää seuraa.
Ei muuta kun itse mukaan järjestelemään niin silloin on helpompi osoittaa kritiikin kohde.
/Ismo
Minusta tuo Jounin ehdotus on hyvä että kokoonnuttaisiin johonkin paikkaan jossa jokainen saisi oman sapuskansa mielensä mukaan. Ei sen tarvitse olla virallista ja järjestettyä.
Niin ja kiitos kaikille hauskasta tapahtumasta. Harmitti vietävästi kun jouduin jo sunnuntaiaamuna lähtemään.
Pekka N.
Ps. Jukka, kiitos että sain kuunnella.
Terveisiä Itä-suomesta!
NC Tapahtuma oli hyvä, niinkuin viimevuonnakin. Mallit eivät menestyneet tänäkään vuonna, mutta se siitä, pääasia oli päästä kotoa(250km) pois. Noi Vietnam ym. 1:1 kävelevät figut oli jees, näitä lisää. Startti pussia pikkujouluihin en saanut, mutta kaukaa viisas toi omat tullessaan(Tätä ajatellen piletti oli hinnakas). Ruoka ja seura olivat erinomaisia. Oli mukava nähdä tuttuja ja uusia naamoja.Hemilän työpaja oli KING!

Täältä rajanpinnasta isoakättä Jounille,Markolle ym.
Lisää: juomaa ja naisia + pari bissee

Tommi
Tommi Tuuri kirjoitti:
Terveisiä Itä-suomesta!
Mallit eivät menestyneet tänäkään vuonna, mutta se siitä,
Oli mukava nähdä tuttuja ja uusia naamoja.Hemilän työpaja oli KING!

Lisää: juomaa ja naisia + pari bissee

Tommi
Pari nimekästä tuomaria ulkomailta katsoivat mallejasi, ja se värien elävyys tai sävyjen puute, mistä oli joskus puhe… Hyvin oli prenikka lähellä. Aiheet Ok.
Nuo naiset menee parituksen puolelle. Sitä paitsi yksityistilaisuuden loputtua paikalle pölähti kaiken ikäistä puumaa;)