Pienoismallit.net

Jouni Koski

Perustietoni

Ikä
58 vuotta
Paikkakunta
Järvenpää
Harrastanut mallailua
Yli kymmenen vuotta

Lisää minusta

70- 80-luvulla rakennellut lentokoneita, dioraamoja, ym. Jonka jälkeen parin kymmenen vuoden tauko.
2000-luvulla hurahtanut taas mallailemaan.

Uusimmat rakentamani mallit

Vieraskirja

Hienoja malleja olet saanut aikaiseksi!
Morjens! Katselin tota uusinta mallixia missä rakentelet tota talvisota dioraama, komia on tulossa. Itselläni on kanssa työn alla vastaava dio. Nauratti kun katselin noita kuolleita ruskeja, on meinaan aikalailla samanlaiset asennot (esim. piikkilankaan kuollut), eipä noista miniartin figuista kyllä paljon erilaisia saakkaan. Pitäneen laittaa oma dio sijoittumaan kollaalle, niin ei tule samaa nimeä (taipaleenjoki oli jo mielessä). Omassani on 5kpl suomalaisia ja 12kpl ruskeja, joista 9kpl kuolleita ja 3kpl luikkimassa karkuun, eli hyökkäys juuri torjuttu. Tein yhdestä suomalaisesta sankari vainajan, en tiedä miten tohon suhtaudutaan mutta mielestäni tappiot kuuluivat molemmille puolille. Yllättäen toi T-26 vaunukin on sama, minulla tosin eri valmistajan mutta aikalailla samoilla ongelmilla painitaan. Jätän oman vaununi vihreäksi ja kas kumma vaunun kannella on kuollut miehistön jäsen (muokattu TANK:in kuolleesta saku figuurista). Joten aikalailla samoilla ajatuksilla ja kalustoilla mennään.
Tuleeko tosta juttua seuraavaan malliksiin, vai nähdäänkö valmis tuotos vasta expossa? Omani yritän saada valmiiksi expoon. Mukava nähdä kaksi saman tyylistä dioa, samoista figuista muokattuna ja samaan aikaan rakennettuna. Ei sattuis löytymään ylimääräistä pistoolia (Nagan tai muu), toi kuollut upseeri huutelee sellaista käteensä, mutta itseltä ei löydy.
Mallailu terveisin Tommi Tuuri
:) Laitahan kuvia näytille. Eihän nuo aiheet mtenkään ole "varattuja". Mukava nähdä erilaisia tulkintoja aiheesta. Oma versio alkaa olla valmis.