Pienoismallit.net

Raimo Leino muistorakentelu

Mitä-jos Spitfire etenee:Sorry, että kuva on vinksallaan, mutta täältä mökiltä en osaa tällä läppärilläni kääntää kuvaa. Tuo Kingfisher ei tule muistoryhmikseen, koska se aloitettu jo aikoja sitten. Sopisi varmaan aiheeltaan ja työstötavoiltaan, mutta ryhmiksien säännöt ovat yleensä sellaisia, että vasta ryhmiksen julistamisen jälkeen aloitetut mallit hyväksytään.

yt.
MK
Mika, meille jäykkäniskaisille tekee vain hyvää että välillä saa kääntää päätään ja käyttää kaulalihaksia :D
Road Bossin moottori alkaa kasaantua. Lämpötila aiheuttanut vähän harmia, joten tekeminen ollut paljon hitaampaa kuin tarkoitus… Mutta kyllä tää tästä! Klikkaamalla kokoresoluutioon saakka…

On muuten tuo 72 (tai 77) vuodelta oleva muovi aivan kammottavaa maalata; vaikka on pesty, se on niin öljyistä et maali yrittää irrota suikaileina. Pakko vaihtaa pohjamaali pois Tamiyasta ja kokeilla Humbrolia. Hämmentävää, kun yleensä tuo Tamiyan base on pysynyt kiltisti kiinni pensselöitynä…

Ford T 1910 on valmistunut pikku hiljaa

Mikko Väätäinen kirjoitti:
Ford T 1910 on valmistunut pikku hiljaa


Upea malli valoineen tulossa. Renkaissa jo tarpeeksi säistystä, älä säistä juuri enempää.
Myöhäisheränneenä hämäläisenä lähden mukaan HobbyBossin 1/72 A-10:llä mitäjossiteltuna Suomen laivaston kalustoksi.
FW-200 alkaa olla suurinpiirtein kasassa ja on saanut ensimmäiset värikerrokset pintaansa. Vaikka mali on jossittelua, niin jollain lailla looginen maalaus pitäisi saada aikaan. Ties vaikka lopputuloksena on Saksalaisten meritoimintakaavion ja suomalaisten sotamaamauksen yhdistelmä.

Hiki tulee pelkstään vaihtoehtoja pohtiessa.

E-P
E-P Sinkkonen kirjoitti:
Hiki tulee pelkstään vaihtoehtoja pohtiessa.

E-P
Mitä mielikuvituksellisempi vaihtoehto, sitä parempi ;)
Mika Kauranen kirjoitti:
Mitä mielikuvituksellisempi vaihtoehto, sitä parempi ;)
Joo, eiköhän lopputulos ole hieman harvinaisempi, Siivet RLM72/RLM73 ja runko Kimmokenttävihreä/musta. Siivistä on saksalaistummukset ja neuvostotähdet ylimaalattu jollakin sävyllä ja korvattu himmennetyillä Suomitunnuksllla. Kun saisi peitevärit vielä sudittua niin, että vanhat tunnukset kuultavat himmeästi uuden värin alta.

E-P
Kesälomalla olen muun touhuamisen ohessa koettanut saada tätä ryhmismallia eteenpäin. Vielä moottorien asennus, nokkapainon määritys, asetilan luukkujen asennus ja pientä kittausta. Sitten pääseekin pitkästä aikaa taas harjoittelemaan sivellinmaalausta.