Pienoismallit.net

Raimo Leino muistorakentelu

Osien hypistelyä ja entistä huolellisempaa pesua.


Iso respect (edesemenneelle) Raimolle ja muille "vanhanliiton" suti miehille ja naisille. Valehtelisin jos väittäisin muistavani, koska olisin viimeksi maalannut mallin pensselillä alusta loppuun.

Ei muuta kuin hommiin!
Viimeksi muokattu 5.6.2021 22:24
Jäsenhakemus näemmä hyväksytty, joten rakentelu käyntiin. Aikaahan on vain 31.12.2021 saakka.

Joo, halusin pitkän rakennusajan, jotta voisin itsekkin osallistua. Jos mallinnusaika on mielestäsisi liian pitkä tai lyhyt, voit aina reklamoida sen. Mutta nyt kun asian suhteen piti saada suhteen varsin pian joku ratkaisu, niin piti jättää sinun toivomus pidemmästä rakennusajasta huomioimatta. Toivottavasti ymmärrät tekemäni ratkaisun:)

Tämähän liittyi vain IT Lahtisen aiempaan viestiin

yt.
MK
Viimeksi muokattu 5.6.2021 23:00
Mika Kauranen kirjoitti:
…pitkä tai lyhyt, voit aina reklamoida… Toivottavasti ymmärrät tekemäni ratkaisun:)
Tämähän liittyi vain IT Lahtisen aiempaan viestiin
Peeveli kun nyt harmittaa, että tuli moinen deadline mainittua viestissäni. Aivan turha lisäys oli se (kuten muuten suurin osa syytämästäni tekstistä). Nyt etenkin sapettaa, kun olet tulkinnut sen reklamoinniksi. Se on se tuo _vain_ -sana, joka virkkeessä saa liian suuret mittasuhteet. Olisi voinut jättää hyvin pois sen, kun nyt asiaa pohtii tarkemmin ja ajatuksella. Ongelmahan on siinä, että en juuri pohdi sitä mitä kirjoitan, vaan suollan ajatuksenvirtaani suoraan julkaisuun. Suuren Simo Salmisen sanoin ”Taitas olla parempi vähän ajatella enste.”.

- - - -

Omassa Suomi-Brewster projektissa R&D-vaiheessa menossa R-vaihe. Tutkimuskohteena Brewsterin yökuvaus-, tutkakuuntelu- ja -häirintämodifikaatiot itärintamalla. Tällä hetkellä lämpimät kesäkelit haittaavat merkittävästi projektin konkreettista edistymistä.


Kodakin kompakti K-24 vakoilukamera, joka passaisi tiedustelu-Brewsteriin. Näitä varmaan saatiin ennakkona Marshall-apuna jenkeiltä jo sodan aikana ja sovitettiin koneiden pohjiin. Redditin tietojen mukaan kameraa käytettiin myös Tilkan sotilassairaalssa kolonoskopiassa. Tätähän pitää ruveta rassaamaan scrätschinä, kunhan kelit huononevat.

Mikalle vielä kiitos ryhmiksen käyntiinpolkaisusta ja tsemppiä kaikille rakenteluun.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
IT Lahtinen kirjoitti:
Simo Salmisen sanoin”Taitas olla parempi vähän ajatella enste.”
Itseasiassa nuo sanat ovat Jukka Virtasen kynästä lähtöisin. :-)
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Arille kiitos pikaisesta ja hienovaraisesta fixauksesta! Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu. Olisi pitänyt tarkistaa. Simon tulkinta on kyllä kohdallaan ja myötäilee hyvin Virtasen napakoita riimityksiä - sopii kuin tappi perämoottoriin. Taisi ollakin se Rotestilaulu, joka oli Simon käsialaa.
IT Lahtinen kirjoitti:
Peeveli kun nyt harmittaa, että tuli moinen deadline mainittua viestissäni. Aivan turha lisäys oli se (kuten muuten suurin osa syytämästäni tekstistä). Nyt etenkin sapettaa, kun olet tulkinnut sen reklamoinniksi.
Älä turhaan harmistu. Me kaikki varmaan sanomme aika ajoin vähän sellaista, jonka olisi voinut seuraavana päivänä jättää sanomatta;)
Varsinkin, jos sarkasmitaju on välillä telakalla.

Pääasia, että olet mukana.

yt.
MK
Viimeksi muokattu 6.6.2021 19:40
Hyvä Mika, että vedit mukaan sarkasmia.
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Tässä oikeasta elämästä kuultu sarkasmin parhaita henkilöltä, jolla oli paha Alzheimerin tauti ja pakkoliikkeitä autolla ajettaessa niin paljon, että kanssa-autoilijat ihmetelivät menoamme. Samala siinä on elämän viisautta.

Ko. henkilö huomasi ainakin kolmensadan metrin päässä autoilijan, joka aikoi vaihtaa kaistaa. Viereisellä kaistalla oleva huomasi tämän ja hellitti kaasua.
Puikoissa ollut henkilö huomasi ihme kyllä tämän ja sanoi minulle:

" Huomasitko tuolla edessä tuon suvaitsevan autoilijan, joka antoi tietä toiselle. Suvaitsevaisuus on yksi ihmisen suurimpia hyveitä. Maailma kaipaa lisää suvaitsevia ihmisä ja jollei tähän muuten päästä, niin ammmuttakoon kaikki suvaitsemattomat."
Siinä sarkasmia ja mietttimistä…
Vähitellen edistyy:Aion jättää ainakin toisen luukun auki, joten sisäosia pitää rakentaa jonkin verran.
Alfaromeo vm.-33. 1:32 Airfixin muoviako lie, mutta on niin pehmeää, että pienet etulokasuojien kiinnikkeet katkoin muutamaan kertaan ja päätin olla yhtä radikaali, kuin Gilletten perästävedettävä partakone.
Eli revin irti muutamaan kartaan liimatut etulokarit ja koetan tehdä uudet messinkilangasta.
Tästäkin mallista oli jossain vaiheessa irronnut kahdesta pyörästä koristekapseli/pyörän kiinnityspultti, joista toisen löysin, mutta nyt mietityttää mistä toisen samanlaisen tekisin. Vissiin Evergreenin muovista.
Tässä hieman keulaa:
Tässä näkyy, miten osat olivat katkeilleet,tai katkoin ne itse tietenkin..

Tässä radikaali uudistus meneillään.
Tonille jos saisi viestiä, että perustaisi ryhmärakentelun.