Pienoismallit.net

Pohjois-Savon pienoismalliharrastajat ry

Pohjois-Savon Pienoismalliharrastajat ry on seura, jonka tarkoituksena on kehittää ja edistää pienoismalliharrastusta Pohjois-Savon alueella. Seura perustettiin Kuopiossa toukokuun 29. päivänä vuonna 2003.

Seuramme aktiivijäsenistö koostuu tällä hetkellä noin paristakymmenestä harrastajasta, toiminta-alueellamme harrastajia on kuitenkin huomattavasti enemmän. Alan harrastajia on mukana Heinävedeltä aina Pohjois-Karjalan Pyhäselkää myöden. Pyrkimyksemme olisi saada mahdollisimman moni harrastaja ns. “saman katon alle”, eli saada väki koolle kerhon puitteissa erilaisia näyttelyjä ja matkoja järjestettäessä.

Vähäisen juniorimäärän takia varsinaista kerhotoimintaa ei yhdistyksellä tällä hetkellä ole. Seuramme järjestää vuosittain yhden ison, jo perinteeksi muodostuneen näyttelyn, jonne näytteilleasettajia tulee kaukaakin. Kerhon toiminta koostuu tällä hetkellä pääosin erilaisista yhteisistä näyttelyistä ja kerhomatkoista.

Seuramme jäsenet rakentelevat malleja laidasta laitaan, on autoja, lentokoneita, laivoja, junia, dioraamoja, figuureja, sukellusveneitä, panssarivaunuja, avaruusaluksia jne. Kaikkien aihepiirien harrastajat ovat tervetulleita joukkoomme.

Seuramme jäsenet ovat saaneet Lelukauppa Partaselta alennusta malleista ja maaleista.(Jäsenkortilla -10%). Myös Askartelukulma antaa saman 10% näyttämällä jäsenkorttia tai sanomalla kassalla, että kerhon alennus.

Seuramme jäsenmaksu on 15 e/vuosi, ja se sisältää kerhon yhteiset matkat sekä jäsenkortin.

Tarkempia tietoja saat:

Ari Alanen 050-4738943/ [email protected]

Kerhoon voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen täältä: http://www.pienoismallit.net/kerhot/pohjois-savon-pienoismalliharrastajat/liity/ ja maksamalla jäsenmaksun 15€ tilille FI58 4786 3020 0248 38

Jäsenhakemuksen täytettyäsi voit ilmoittautua jäseneksi tämän sivun alareunasta "Ilmoita nimesi jäsenlistalle" painikkeesta.

Tulevat tapaamiset ja tapahtumat

Ei kalenterimerkintöjä.

Jäsenlista

A LappalainenJan-Erik PalmgrenMarko PaakkanenPetri Jaakkonen
a.laitinenJani PasanenMette NissenPetri Kuusela
AKKJouko EskelinenMika OhtonenPetri Soininen
Aleksi HaringJukka KauppinenMika VuolleRiku Toppi
Anne ja MarkoJukka VälimäkiMikko IkäläinenRiku-Pekka Syrjänen
Antti PalmJyri HoffrénNiko SavolainenTervo Salminen
Ari Alanen
Puheenjohtaja
Kari TapioOlli Leinonen
Atk, valokuvaus.
Timo Rissanen
Varapuheenjohtaja
Eero HolopainenLuke SoininenOnni KolariTuomas Alanen
hilu
Secretary of the meeting
Marko MöykkynenPauli MannistoTuomas Backlund

Yllä ovat kaikki nimensä jäsenlistalle ilmoittaneet Pienoismallit.netin käyttäjät. Vastuuhenkilöiden nimet näkyvät lihavoituna.

Etkö ole vielä kerhon jäsen?

Uusimpia jäsentemme rakentamia malleja

Loki