Pienoismallit.net

Petri Jaakkonen

Perustietoni

Ikä
58 vuotta (syntynyt 9.5.1964)
Ammatti
Sairaanhoitaja
Paikkakunta
Kuopio
Kiinnostuksen kohteet
Pienoismallit, historia, pop-musiikki
Harrastanut mallailua
Yli kymmenen vuotta

Lisää minusta

"Elämän myönteinen hyönteinen" joka työskentelee KYSn ensiavussa luovutettuaan sitä ennen 19 vuotta nuoruudestaan saman sairaalan teho-osastolle.

Mallaushistoria hyvin paljon samanlainen kuin muillakin ikätovereillani: aloittelut tuossa 10 ikävuoden nurkilla, mutta hormoonien herättyä jäi mallailu pitkäksi aikaa pois kuvioista. Kun opiskelut oli käyty ja työelämään asetuttu, niin kummasti se veri taas veti mallikauppaan…

Muita kiinnostuksen kohteitani on historia (kaikilta osin), popmusiikin historia, piirtäminen ja hyvä olut…

Suosikkijoukkueitani urheilun saralta: Hull FC, Glasgow Celtic, Bayern München, Hertha Berlin, Internazionale Milan, Atletico Bilbao, Quebec Nordiques (taitaa vain nykyisin olla Colorado Avalanche). Yksilöurheilijoista suosikkejani on Henri Toivonen, Jochen Rindt, Fausto Coppi, Katarina Witt ja Ronnie Petterson… Ja kaikkein kaunein/upein F1 auto kautta aikain on musta "JPS" Lotus tuolta 70-luvun puolivälistä ja kaunein ralliautohan on tetysti takavetoinen Lancia 037.

Elokuvista suosikini on barokkimuusikoista kertova "Kaikki elämäni aamut" ja tv-sarjoista ylivoimaisesti "Näkemiin vaan, muru!"

Uusimmat rakentamani mallit

Vieraskirja

Hei Petri.
Juteltiin aamulla Opan kanssa, kun lähtivät Tikkakoskelle.
Hän sanoi, että olet kyllä kerhon jäsen, mutta et vaan ole liittynyt tämän sivuston kautta jäseneksi niin tiedotteet ei näy sinulla.
Eli se liittyminen menee sen linkin kautta, jonka laitoin eilen.
Siis tämän:
www.pienoismallit.net/kerhot/pohjois-savon-pienoismalliharrastajat/
T. Timppa