Pienoismallit.net

Junkers 88 C-6 yöhävittäjä

Isäni toi Budapestin reissulta tuliaisiksi Dragonin Junkers 88 C-6 Zerstörer mallin mittakaavassa 1/48. Osaisiko joku kertoa, onko tuo malli vaikea muuttaa C-6 yöhävittäjäksi? Ainakin Wikipedian mukaan koneiden ainoa on ero tutkalaitteisto, mutta osaisiko joku kertoa tarkemmin.
Viimeksi muokattu 8.11.2009 14:17
Nokassa on ollut tutka yö-koneessa joten ,antennit pitää viritellä
Kiitos vastauksestasi, joo, katselinkin jo Hannantsin tarjontaa "sillä silmällä", mutta minua kiinnostaisi lähinnä mahdolliset muut eroavaisuudet.
Moi!

Dragonin paketeissa erona on taka-ampumon konekiväärien lukumäärä, tutkavarustus ja pakoputkien suojukset.
Ko. osat löytyvät ylimääräisinä esim. saman valmistajan sarjasta Kit 5522 Ta154 Moskito 3 in 1. Revellin paketoimasta versiosta en tiedä. Revellin ja Dragonin yöhävittäjä C-6:ien sisällöt ainakin poikkeavat toisistaan.

t. Ari
Loistavaa Ari, juuri se tieto mitä kaipasin! Minunkin piti tosiaan alun perin saada isältä tuo yöhävittäjäversio, mutta sitä ei ollut löytynyt, joten sain päiväversion, mutta eipä tuo konversio miltään kovin vaikealta näytä, saapahan pitemmäksi aikaa hupia samasta lootasta. (Edit: varsinkin jos saan tekosyyn hankkia lisää malleja;)

Kiitos paljon!
Viimeksi muokattu 9.11.2009 18:48
Osaisiko joku muuten antaa vinkkejä hyvistä lähdeteoksista/nettisivuista tähän projektiin?
Noista voi alkaa jos saat käsiisi (4 osaa). Monia teoksia on 88sta, Kagerolla, Squadron in action jne…

www.aeroscale.co.uk…modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=4609
Kiitos Heikki, vaikuttaa erittäin lupaavalta varsinkin kun viime aikoina kiinnostus yöhävittäjiin on muutenkin lisääntynyt entisestään, joten noille kirjoille löytyy varmasti käyttöä vielä myöhemminkin.
Projekti on lähtenyt hyvin käytiin ja sitä mukaa tulee ongelmakohtia eteen. Osaisiko joku kertoa, millaiset turvavyöt C-6 -yöhävittäjissä oli käytössä (siis hävittäjä- vai pommittajatyyppiset turvavyöt)?
Terve,
veikkaisin että ihan normi 88:n vyöt mutta tarkistan joskos löytyy kuvaa. Eduard-, Aires-, Part-akseliltakaan ei löytynyt etsisettiä aiheesta…