Pienoismallit.net

Ryhmärakentelu: Tamiya OOB

Yön yli nukuttuani päätin että malli on 1/48 Grumman F4F-4 Wildcat.
Osallistun 1/48 Brewster Buffalolla.
No nyt on sellainen ryhmis johon uskaltaa itsekkin tulla sekaan. Mallista ei vielä tietoa mutta mukana ollaan.
Ettei osallistuminen jäisi epämääräiseksi, niin tarkennetaan malliksi PzIV IKEA "elikäs";) möbelwagen
Out of the Box, niinhän se oli ;-)Laatikko on (lähes) tyhjä. Prätkämallaria viehättää nämä Tamiyan työkalut, ja malliin kuuluva "rautatavara".

Ja mihinkäs ne osat joutuivat?Aloitetaan homma tuolla vakiokäytännöllä, niin minimoidaan teippausten myötä nousevat aiemman maalikerrokset. Pesuaineet ei tulleet boxissa mukana, mutta tuo sallittaneen ;-)
Valitsin malliksi 1:48 skaalan P-51D Mustangin. Alotan hommat sunnuntaina.
Malliksi valikoitui lopulta 1/48 KV-1. Parin iltapäivän,illan ja yön intensiivisempi rakentelusessio päättyi ja tankki on pohjamaalausvaiheessa. Oli kyllä todella mukava sarja ja osat sopivat napsauttamalla paikoilleen

Tervo Salminen kirjoitti:
Out of the Box, niinhän se oli ;-)Laatikko on (lähes) tyhjä. Prätkämallaria viehättää nämä Tamiyan työkalut, ja malliin kuuluva "rautatavara"
Katos kerpele!
Siellähän on tutut työkalut & ruuvit. :-)

Toiset jo aloittelee kun meikäläinen vasta haaveilee…
Noh viimeistään Model Expoon mennessä pitäisi pöytä olla tyhjä.
Häpä on urakoinut pitkin yötä (ei tämä nyt niin vakavaa saa olla että yöunet jää väliin). Itsellä muutama moottorin osa vasta maalattu. Panssarimalleissa on tietysti se etu että kasaamisen voi tehdä lähes valmiiksi ja sitten siirtyä maalaukseen ja muihin pintakäsittelyihin. Lekomalleissa joutuu suunnitelemaan minkä osan milloinkin maalaa ja minkä liimaa. Ja maskiteippiä kuluu mutta se on Tamiya merkkistä eli lähes oob.
Joo eihän tätä harrastusta väkisin tehdä, mutta kun innostus iskee johonkin se on purettava