Pienoismallit.net

Tomi Mynttinen Hesarissa

Suomen virallinen sanomalehti, Tsadin Pravda eli Helsingin sanomat sisältää tänään sunnuntaina 27.11.2011 hyvän jutun Mynttisen Tomin työhuoneesta tai ennemmin työkomerosta. Näin kaappimallarin näkökulmasta aivan erinomainen juttu. :)
Kämppiksen suusta: "hei tääl on joku tyyppi joka muutti komeronsa pienoismallityötilaksi, kiinnostais varmaan suaki". Ei hirveästi tarvinnut arvuutella kenestä oli kyse
Siis sivulla F3, etsin pitkään A-D osiosta
Kyllä meidät mallarit ahdetaan pieniin koppeihin;) kuitenkin hyvää positiivistä mainosta harrastuksesta.
Minä tulin kaapista ulos, kun ostimme omakotitalon. En ole siis enää kaappimallari, nyt on kokonainen huone pyhitettynä pienoismalleille.
Voihan se työtila olla pieni tai suuri, mutta Tomilla se on siisti! Omaani ei taida saada vastaavaan kuosiin kuin kantopommilla. Hienoa että harrastus pääsee esille myös paikkallislehdissä.
vuosikaudet nuorempana olin komerokierteessä, uuden tulemisen myötä heitin itseni pihalle. Helpottaa kummasti musiikkivalintoja..Propsit Tomille jälleen kerran myönteisestä julkisuuskuvasta..
Piti käydä tänään koulun jälkeen kirjastossa lukemassa tuo juttu, koska unohdin eilen ostaa lehden. Voin sanoa, että hyvin tehty juttu, joka tuo hyvää mainosta tälle harrastukselle ja toivottavasti myös pm.netille.
Joku voisi tuon skannata näkösälle tänne muillekkin nähtäviksi jos viitsii / jaksaa tai jotain.
M Koivunen kirjoitti:
Joku voisi tuon skannata näkösälle tänne muillekkin nähtäviksi jos viitsii / jaksaa tai jotain.
Luvanhan tuohon tarvitsee… Onko Tomille annettu hesarin puolesta luvat? Joskus näin nuo lehdet toimivat?