Pienoismallit.net

Viimeisin mallailuhankinta

Tulipa taas ostettua ebay:stä pari uutta NASCAR-mallia. :) Darrell Waltripin ajama ysärin alun Chevrolet Lumina ja Alan Kulwickin kuljettama samaisen vuosikymmenen alun, Hootersin sponsoritarroilla varustettu Ford Thunderbird. Tuota jälkimmäistä mallia ei ole valmistettu kun 5000 kappaleen erä ja tottakai kilpaa sai huutaa. Kauppa umpeutui aamuyöstä ja koko päivän sai jännittää töistä pääsemiseen asti että pysyikö meikälääsen tarjous korkeimpana. :)
Parolan perhepäiviltä, Combat modelsin osastolta Great Wall hobbyn 1/35 German 200l oil drum -setti.
Viimeksi muokattu 3.7.2010 17:28
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
Italerin 1:24 Scania T142M Roadrunner Harrasteen alesta.
Harrasteen alesta Dragonin uusi Nashorn ja Tamiyan Jagdtiger Otto Carius.
Kuivalaiselta Friulit T-35 tankkiin.
13 purkkia Vallejon "Model Color" ja "Panzer Aces" akryylivärejä sekä Mori Mori 2-komponenttikittiä. Nyt on kaikki hankinnat "Millan" osalta tehty :)
Lomilta paluu hyvä aloittaa hankinnoilla (niin kuin noita ei ennestään olisi tarpeeksi). Joka tapauksessa, oli pakko tutustua HobbyEasyn uudistettuihin sivuihin, ja tilaukseen meni Tamiyan Mercedes SLR McLaren ja Aston Martin DBS. Harmittavasti tilauksen tekemisen jälkeen huomasin, että ovat uudelleenjulkaisseet tuon CX500:n Hondan, jota olen jo useamman vuoden haikaillut. No, seuraavassa tilauksessa…

Uudet sivut on huomattavasti nopeammat kuin vanhat, ja toimitusnopeuskin kiitettävä. Toinen päivä tilaukseen, ja nyt jo näkyvät olevan Tullin toisella puolella odottamassa jakelua.
Lucky Modelssilta Tamyan Enterprise 1/350 lentotukialuksen ja White Ensing Modelsilta etsi osat paattiin.
Marko Teerioja kirjoitti:
13 purkkia Vallejon "Model Color" ja "Panzer Aces" akryylivärejä sekä Mori Mori 2-komponenttikittiä. Nyt on kaikki hankinnat "Millan" osalta tehty :)
Ehtiikö "Milla" valmistua tämän vuoden Euromilitaireen? ;)