Pienoismallit.net

Perhepäivälle rakentelijoita?

Moro.

Petri Olavi heittikin YV:nä hyvän ajatuksen ilmoille.

Olisiko muutamalla (3-4) kaverilla mielenkiintoa tulla rakentelemaan malleja perhepäivänä? Talkoo panos korvattaisiin tietenkin sapuskalla ja sikäli jos saamme kiltavaunut käyttöön ja iskuun tietenkin kyyti BMP-1 vaunulla päivän päätteeksi.

Homma alkaisi jo aamusta. Yleisön odotetaan saapuvan jo 10 joten paikalla olisi syytä olla jo 9.30.

Heittäkää ketjuun viestiä onko kiinnostusta ja heittäkää samalla ajatusta, mitä rakentelisitte tuolloin. Vaikka ollaankin panssarimuseolla, en rajoita pelkkään panssarikalustoon vaan koitetaan saada laidasta laitaan ja eri työvaiheita esille.
Laitetaan nyt vielä päivämäärä näkyville eli Panssarimuseon Perhepäivä on la 6.7.

(Jos tuohon ei ole mielenkiintoa, niin entä Panssarimuseon Toimintapäivä la 3.8.? En ole varma, kumpi tapahtuma mielessäni pyöri. Toisessa taitaa olla älytön ryysis ja toisessa vähän väljempää. Mulle käy kumpi vaan tai vaikka molemmat, ainakaan ei näytä olevan työvuoroa kumpanakaan viikonloppuna.)

Sitähän voisi ottaa minkä tahansa korkkaamattoman vaunumallin lisukkeineen mukaan nähtäväksi ja ruveta siitä sitten läjäämään. Tamiyan ISU-152 esimerkiksi olisi ehkä riittävän simppeli. (Siinä kun porailee ja nyppii Friulit kuntoon yleisön edessä, niin uusia harrastajia tulee pilvin pimein.)
Viimeksi muokattu 10.5.2013 18:21
Jep, perhepäivä on 6.7. (ryysis) ja se teemapäiväksi ristitty tapahtuma sitten 3.8.
"Toimintapäivä" lukee museon tapahtumalistauksessa 3.8. kohdassa, eikä Friulien kasaaminen tosiaan varsinaisesti edusta sitä teemaa, mutta jospa joku muu keksisi jotain muuta?
Vähän uppia tälle. Jos ei muita ilmaannu, niin perun oman alustavan ilmoittautumiseni. Yksikseen ei ole kenenkään kiva olla tuollaisessa tapahtumassa.
Marko voisi osallistua, väsäilen varmaan Euromilitaireen vinjettiä eli Buffalo 6x6, EOD robotti ja jokunen figu ja alusta