Pienoismallit.net

FHRA American Car Show Model Car Contest

Ajankohta
7.4.2023–9.4.2023
Aukioloajat
Pe 7.4. klo 10–18, la 8.4. klo 10–18, su 9.4. klo 10–18
Sijainti
Helsingin Messukeskus (Messuaukio 1, Helsinki)
Pääsymaksu
Pienoismallinäyttelyyn omalla mallillaan osallistuva rakentaja saa rannekkeen, jolla on vapaa pääsy FHRA American Car Showhun. Muilta normaali American Car Shown pääsymaksu
Mallien tuonti
Mallit tuodaan paikalle torstai-iltana 6.4. klo 17–21 tai perjantaiaamuna 7.4. klo 9–10 ennen näyttelyn aukeamista. Mallit saa viedä pois sunnuntaina näyttelyn päätyttyä. Huomioikaa, että näyttely on kolmipäiväinen.
Järjestäjä
Finnish Hot Rod Association (FHRA)
FHRA:n perinteinen pienoismallinäyttely

Ilmoittautumismaksua pienoismallinäyttelyyn ei ole. Pienoismallinäyttelyyn omalla mallillaan osallistuva rakentaja saa rannekkeen, jolla on vapaa pääsy FHRA American Car Showhun. Juniorit (alle 16 vuotta) saavat kannustuksena kaksi ranneketta. Muilta normaali American Car Shown pääsymaksu.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu FHRA:n American Car Shown nettisivujen kautta täyttämällä ilmoittautumiskaavake. Valitse valikosta pienoismalli, kategoria (näyttelyluokka) ja lisää kohtaan tiedot pienoismallin nimi ja muut haluamasi tiedot. Viimeinen ennakkoilmoittautumispäivä on 3.4.2023, mutta ilmoittautua voi myös malleja tuodessa Messukeskuksessa torstai-iltana ja perjantaiaamuna.

Näyttelyluokat

Näyttelyluokat ovat Stock, Kustom, Street rod, Street machine, Competition, Commercial, Tuning, Junior ja Miscellaneous. Ne ovat helpottamassa rakentelutyylien vertailua. Erillisiä kilpailuluokkia ei ole, vaan näyttelyssä palkitaan 10 parasta mallia, joita ei laiteta keskenään paremmuusjärjestykseen. Lisäksi palkitaan Paras Juniori, People’s choice ja Best of show. Palkintojen jako on sunnuntaina 9.4. noin klo 16.

Lisätietoja FHRA American Car Shown nettisivuilta.

Keskustelua tapahtumasta

Ei vielä viestejä. Alla olevaan kenttään voit kommentoida tai esittää kysymyksiä tapahtumaa koskien.