Pienoismallit.net

Suuri Snadi

Ajankohta
22.4.2022–24.4.2022
Aukioloajat
10.00–17.00
Sijainti
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (Ilmailunkatu 20, Tampere)
Pääsymaksu
Mallien tuojille tapahtuma on maksuton
Mallien tuonti
Mallien tuonti22.4. perjantai iltana kello 17.00-20.00 ja 18.4. kello 09.00-12.00 mallit voivat olla paikalla vain lauantain ja toivotaan että myös sunnuntain. Kuitenkin toivomus on että mahdollismman moni malli olisi paikalla koko viikonlopun la-su.
Järjestäjä
Tampereen Messut
Tuomarointi tapahtuu alan pitkäaikaisten harrastajien toimesta.

Keskustelua tapahtumasta

Tähän ilmoitukseen kannattaa avata mallinäyttelyyn /kilpailuun ilmoittautuminen. Siten saadaan malleihin nimilaput valmiiksi ja voidaan ennakoida tilantarve. Tällä sivustolla on erinomainen kilpailuuun ilmoittautumislomake joka kannattaa otta käyttöön mahdollisimman nopeasti !!!
Onko mitään hajua kuka/mikä instanssi järjestää mallikilpailun tuolla? Ei vissiin IPMS, SuPi tai FHRA?
Mallikilpailun järjestää Tampereen Messut / Suuri & Snadi, IPMS konsultoi ja kouluttaa henkilökunnan.
Juke 26.2.2020 13:30 Vastaa lainauksella
Moro, samassa yhteydessä Suuri & Sandin kanssa pidetään valtakunnalliset Pienoisrautatiepäivät. Tervetuloa mukaan myös kaikki pienoisrautateistä kiinnostuneet!
Eli 17. päivä on perjantai, ei torstai.
Mikä on: "Muut: Teemaluokka"?
Muut teemaluokan aihe on toistaiseksi auki, eli sinne kaikki mahdollinen =)
Juke 12.3.2020 16:24 Vastaa lainauksella
Nämä tapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan josta tiedotetaan heti kun tiedetään.
Juke kirjoitti:
Nämä tapahtumat siirtyvät myöhempään ajankohtaan josta tiedotetaan heti kun tiedetään.
Juuri näin! Tässä suora lainaus järjestäjän verkkosivuilta:

Valtioneuvoston ja THL:n suositusten mukaisesti kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun asti. Näin ollen huhtikuulle suunniteltu tapahtumakokonaisuus Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn Maailma ja Suuri Snadi siirretään uuteen ajankohtaan, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Harmittaa kuin pientä oravaa, mutta ei voi mitään.
Terveisiä järjestäjän puolelta,

Kuten tuossa osa jo kerkesi harmittelemaankin, niin koko tapahtumakokonaisuus joudutaan siirtämään. Uudet päivämäärät ovat 23. - 25.4.2021 eli kokonaisuus siirtyy vuodella. Suuren Snadin osuus tuosta tulee olemaan samalla ajatuksella kuin tänä vuonna eli 24. - 25.4.2021. Aiempaa ajankohtaa, joka olisi toiminut suurimmalle osalle näytteilleasettajien edustamista toimialoista ei valitettavasti ollut saatavilla ja niiden mukanaolo on edellytys tapahtuman onnistuneelle järjestämiselle.

Myös pienoismallinäyttely tullaan järjestämään osana uutta ajankohtaa ja kun aikaa nyt näin pyytämättä ja yllättäen siunaantui lisää, niin pyritään kasvattamaan kokonaisuutta. Tiedotamme tästä tarkemmin kunhan saamme näytteilleasettajapuolelta n. 700 kevään ajankohdista siirtynyttä asiakkuutta käsiteltyä.

Terveisin
Mikael Wänskä
Projektijohtaja
Tampereen messut Oy
+358 40 350 0445
[email protected]
Tapahtuman sivuston www.virittaydyvapaalle.fi…iedote/tampereen-messut-siirtaa-loppukevaan-2021-messutapahtumat/ mukaan tapahtuma siirtyy vuoden päähän. Uusi ajankohta on 22.-24.4.2022.
Homma hoidossa ja messut tulossa, ilmoittautuminen on auki…
Kiinnostava tapahtumakokonaisuus. Onko mallinäyttely yksi- vai useampipäiväinen? Toisin sanoen, onko pitkämatkalaisten mahdollista osallistua ilman hotellikustannuksia?
Mallit voi tuoda paikalle myös vain lauantaiksi, kilpailu on siis yksipäiväinen ja näyttely kestää koko messujen ajan.
Jos mallien tuojalle tapahtuma on maksuton niin mitenkäs tuo käytännössä hoidetaan kun tuot mallin paikalle jo perjantaina ja haluat poiketa paikalla lauantaina ja haet mallin pois sunnuntaina? Ehdotan että osallistujalle annetaan joku fyysinen dokumentti jolla pääsee liikkumaan, eli ei mitään käsileimoja.
Tämä on hoidossa Messujen organisaation puolesta. Viikonloppulippu.