Pienoismallit.net

MCC Open #4

Ajankohta
21.5.2022
Sijainti
Maskutalo (Seurantalontie 2, Masku)
Järjestäjä
Kurittulan Pienoismallikerho, Huolin Pienoismallikerho, Maskun-Ruskon-Vahdon 4H ja Turun 4H

Kukaan ei ole vielä kirjoittanut tapahtumaraporttia. Olitko paikalla? Mikä oli meininki? Kirjoita tapahtumasta artikkeli ja lähetä se ylläpitäjälle.

Keskustelua tapahtumasta

Hei kaikki, Olemme siirtäneet tapahtuman vuodelle 2021, alustavana ajankohtana pyhäinpäivä eli 6.11.2021 ja tapahtumapaikkana säilyy Maskutalo.
Onko tapahtuma toteutumassa? Kivahan sitä olisi vihdoin päästä ihmisten ilmoille. Jos tapahtuma järjestetään, voisiko tapahtumakuvauksen päivittää.
Nyt tehtiin hankala mutta välttämätön päätös siirtää tapahtuma vuoden 2022 toukokuulle ja samalla päivitettiin tapahtuman tiedot ja kuvaus.
HUOM!
Tällä kertaa näyttelyssämme ei ole näytteilleasettajamaksua, ei myöskään tuomarointia eikä palkintoja vaan tiedossa on leppoisaa yhdessäoloa ja pienoismalleista jutustelua.
Ennakkoilmoittautuminen on kuitenkin erittäin toivottavaa, näin saamme kaikkien mallien alle infolaput. Mallit on myös jaettu eri luokkiin normaaliin tapaan.
Puuhaamme MCC Openin yhteyteen myös harrastevolkkareiden kokoontumista Maskutalon eli näyttelypaikkamme parkkialueelle.
Tähän liittyen lisäsimme myös pienoismallipuolelle uuden näyttelyluokan: Muut, kaikki Volkkarit jonne luokan nimen mukaisesti saa tuoda näytteille kaikenlaisia Volkswagen- merkkisiä laitteita esittäviä pienoismalleja, niitäkin jotka jo aiemmin ovat olleet MCC Openeissa esillä.
Hei, Nyt on vielä hiukan aikaa ennakkoilmoittaa mallit näyttelyymme, Ennakkoilmoittautuminen päättyy 14. 5.2022 Klo 23:59!
Kysymys tämän sivuston kautta tehtävästä ennakkoilmoittautumista…kun painoin painiketta…ilmoita mallisi näyttelyyn, tuli ilmoitus lisätiedoissa liian monta merkkiä…eli kysymykseen jos poistaa ylimääräiset merkit ja painaa tallenna, niin ei kai vaan poistetut lisätiedot tallennu gallerian puolelle?
Ilmoittautumislomakkeessa on vain valmiiksi täytettynä sama kuvaus kuin Galleriassa, mutta kaikki muutokset tallentuvat vain ilmoittautumistietoihin. Tietoja pystyy tarvittaessa myös muokkaamaan ilmoittautumisen jälkeenkin.
Kiitos tomille ripeästä tiedosta…en uskaltunu painella painikkeita ennen varmistusta…10 mallia osallistuu/pakattu jo valmiiksi mcc openiin :)
Kiitoksia meiltä järjestäjiltä kaikille näytteilleasettajille ja muilla paikalla olleille mallareille, työväelle ja kaikille muillekin.
Näin hyvin onnistuneen tapahtuman jälkeen on mukava aloittaa vuoden 2023 tapahtumamme suunnittelu.
Ajankohta tulee olemaan ainakin suunnilleen sama myös ensi vuonna.