Pienoismallit.net

Malliston Pienoiskisa V

Ajankohta
3.12.2022
Aukioloajat
10.00–14.00
Sijainti
Mallisto (Rautatienkatu 16 sisäpiha, Lahti)
Mallien tuonti
09.00-10.00
Järjestäjä
Mallisto
Hyvää syksyä mallarit!

Malliston kivijalkakauppa juhlii joulukuun alussa 7-vuotissynttäreitään, ja tämän juhlan kunniaksi kaupallamme tapahtuu lauantaina 3.12.2022.

Tapahtumapäivänä kaupalla on huikeita tarjouksia. Samalla järjestämme tiloissamme Malliston Pienoiskisa V:n, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.
Kisa on nimensä mukaisesti supistettu. Luokkia on neljä:

- Autot (Autot, raskas kalusto, kaksipyöräiset. Kaikki mittakaavat),
- Lentokoneet (Kaikki lentolaitteet, kaikki mittakaavat),
- Sotilaskalusto (Kaikki sotilaskalusto, tela-ajoneuvot, pyöräajoneuvot, tykit, aseet. Kaikki mittakaavat)
- Muut (Kaikki edellämainittuihin luokkiin sopimattomat, esim. dioraamat, figuurit, vesialukset, fantasia/scifi. Kaikki mittakaavat).

Jokainen osallistuva mallari voi tuoda yhden mallin per kilpailuluokka, eli maksimissaan mallarilla voi olla kisassa neljä mallia.

Ennakkoilmoittautuminen on pakollista, mikäli haluat osallistua kisaan. Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu kätevästi täällä Pienoismallit.netissä. Ennakkoilmo on auki 2.12.2022 klo 17:00 asti.

Kisan tuomaroinnin hoitavat kisaan osallistujat. Jokainen saa mallin tuodessaan äänestyslapun, johon merkitsee mielestään parhaan mallin jokaisesta luokasta. Omaa malliahan ei tietenkään äänestetä… ;) Äänestyksen päätyttyä laskemme äänet ja näin luokan voittaa eniten ääniä saanut malli. Toiseksi tulee toiseksi eniten ääniä saanut jne. Tasapelin sattuessa heitämme kolikkoa.

Äänestäneiden kesken arvomme tuotepalkintoja ;)

Jokaisessa luokassa palkitaan myös paras juniori/lapsi (alle 17 v).

Kisamalleja voi tuoda paikalle 3.12. klo 09.00–10.00 ja kisan tulokset julkistetaan klo 13.30. Kisamallit voi viedä halutessaan pois palkintojenjaon jälkeen, kuitenkin viimeistään klo 14.00. Tapahtuma ja kauppa on avoinna yleisölle klo 10.00–14.00.

Osallistuminen ei maksa mitään ja tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Nähdään kisan merkeissä joulukuussa! :)

Malliston Jarkko & Petri

Keskustelua tapahtumasta

Ei vielä viestejä. Alla olevaan kenttään voit kommentoida tai esittää kysymyksiä tapahtumaa koskien.