Pienoismallit.net

Lahden Pienoismallinäyttely XIV

Ajankohta
3.9.2022
Sijainti
Lahden Yhteiskoulu (Kirkkokatu 2, Lahti)
Järjestäjä
Mallisto
Erittäin suuret kiitokset kaikille Lahden Pienoismallinäyttely XIV:ssä vieraailleille mallareille, kauppiaille, yksityisille myyjille sekä tietenkin yleisölle. Jälleen kerran te teitte tapahtumastamme unohtumattoman :)

Kilpailuun ja näyttelyyn osallistui 110 mallaria 530:llä kisa- ja näyttelymallilla. Tuossa lukemassa ovat mukana Kimmo Krannilan muistonäyttelyn automallit.
Yleisöä tapahtumassa vieraili reilut 300.

Mallareiden valinta äänestyksen (näyttelyn paras) kiertopalkinnon voitti Erkka Marttio Fantasia ja Scifi -luokan mallillaan The End Of Fimbulwinter.

Tuomarointi uudistettiin ja kokeellistettiin melko lailla ja se osoittautui tämän mittaiselle tapahtumalle liian aikaa vieväksi sekä äänestäneille mallareille, että ääniä laskeneille järjestäjille. Tätä systeemiä kehitetään ja suoraviivaistetaan jatkossa, mutta siitä sitten tulevaisuudessa lisää ;)

Mukavaa mallailusyksyä ja loppuvuotta 2022!

Malliston Jarkko ja Petri

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Tapahtuma on siirretty vuodelle 2021
Tervehdys

Lahden Pienoismallinäyttely XIV jouduttiin valitettavasti perumaan vuodelta 2021 koronaepidemian vuoksi.

Uusi päivämäärä tapahtumalle on 3.9.2022.

Mallailuterveisin,
Malliston Jarkko & Petri
Tapahtuman tietoja täydennetty ja kilpailuluokat lisätty.
Mulla on noin200 laatikkoa myytävänä, joten tuo 80 cm ei oikein riitä. Sopiiko millään, että saisin vähän enemmän tilaa. myyn nimittäin omia ja kaverin ns. hutiostoksia.
Yhteydenottoa toivoen : Jukka Välimäki
Moi Jukka! Jatketaan sähköpostilla, laita viestiä tuonne -> pienoismalli.lahti(at)hotmail.com
Mitä eroa on Trucks ja Hyötyajoneuvot -luokilla tässä yhteydessä?
Trucks on kuorma-autoille ja rekoille. Hyötyajoneuvot-luokkaan voi laittaa kevyempää kuljetuskalustoa, kuten pakuja, lava-autoja, poliisiautoja jne.
Tapahtuma lähestyy! Malleja on ilmoiteltu ja mukavasti kisaan.

Muistakaa, että ennakkoilmoittautuminen on ainoa keino osallistua kilpailuun. Paikan päällä ei ole mahdollista ilmoittautua enää kilpailuun, mutta näytteille mallinsa voi toki tuoda, mikäli pöydille mahtuu.

Tuosta-> pienoismallit.net/tapahtumat/2022/lahden-pienoismallinayttely/

Ennakkoilmo on auki 1.9.2022 klo 18:00 asti.
Asiaa pysäköinnistä.

Yhteiskoulun piha tulee totutusti täyttymään jossain vaiheessa, joten parkkia voi joutua etsimään koulun alueen lähistöltä. Kiekkopaikkojakin malitillisen matkan päästä löytyy. Ohessa linkki Lahden keskustan pysäköintioppaaseen. Toriparkki on myös kätevä (ajo Rauhankadulta) ja siitä kävelyä tapahtumapaikalle on noin 300m.

www.lahti.fi/tiedostot/keskustan-pysakointiopas/
Esa.M 4.9.2022 13:32 Vastaa lainauksella
Tuli käytyä, paljon oli nähtävää. Muutamille kauppiaille vinkkinä että kannattaa tehdä jonkinlaisnen firman kyltti tai kirjoittaa vaikka jesariin firman nimi ja laittaa se joko paidan rintamukseen/selkään niin ei tarvitse arvailla minkä firman pöytä on kyseessä, helpottaa paljon asiakasta ja antaa myös paremman kuvan liikkeestä!. Toivottavasti taas vuoden päästä uudestaan!. Kiitos Mallistolle tapahtumasta ja tietysti myös muille kauppiaille ketkä paikalla olivat!.
Kiitokset mukavasta tapahtumasta.
paavo p. 4.9.2022 17:14 Vastaa lainauksella
Kiitokset täältä porojen keskeltä hyvistä tapahtuman kuvista.
Kiitos kuvista!
Omasta mielestä tuomarointisysteemi oli siinä mielessä hyvä, että kerrankin tuli syvennyttyä tarkkaan myös "vieraampiin" aihealueisiin. Samalla huomasi potevansa tietynlaista osaamattomuuden tunnetta kun ei oikein tiennyt mihin juuri siinä luokassa pitäisi erityisesti kiinnittää huomiota. Aika hyvin omat arviot kuitenkin olivat linjassa top viitosten kanssa.