Pienoismallit.net

Armour Challenge

Ajankohta
30.7.2022
Sijainti
Panssarimuseo (Hattulantie 334, Parola)
Järjestäjä
Panssarimuseo ja Panssarikilta

Kukaan ei ole vielä kirjoittanut tapahtumaraporttia. Olitko paikalla? Mikä oli meininki? Kirjoita tapahtumasta artikkeli ja lähetä se ylläpitäjälle.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Armour Challenge 2022 järjestetään Panssarimuseon Teemapäivän yhteydessä lauantaina 30.7.2022. Tavoitteena aiempien vuosien kaltainen tapahtuma, tänä vuonna teemaluokaksi valittiin museon tulevaa vaihtuvaa näyttelyä sivuten Ilmatorjuntapanssarit.

Lisätietoa luvassa kun järjestelyt etenevät, oheisohjelmaa suunnitellaan.
AC lähestyy. Aiempien vuosien tapaan oheisohjelmana 1:1 kaluston esittelyä teemaluokan osalta. Lisäksi asiaa esitellään Suomen osalta vaihtuvassa näyttelyssä, toki ennen tapahtumaa voi hakea sieltä lisätietoa.

Ja muistutuksena: kilpailuun vain ennakkoilmoittautumalla. Paikan päällä vain näytille.

Same reminder in english: only pre-registered in competition. Display only when registered on event.
Reilu kuukausi tapahtumaan. Muistutuksena, että Teemaluokkaan saa osallistua mallilla joka on aiemmin ollut "normaalissa" luokassa. Ja Teemaluokkaan liittyen Ilmatorjuntapanssareiden määritelmän täsmennystä tässä yhteydessä. Jos siinä on panssarointi ja se on suunniteltu ilmatorjuntaan, niin menee määrittelyn sisään. Telat, pyörät vai molemmat - sillä ei merkitystä.

Museokalustosta tapahtumassa esillä Landsverk Anti ja ZSU-57, teemaluokan mukaisesti.
Tänään viimeinen päivä ennakkoilmoittautumiseen!
Kiitos kuvista Jake!
Moi Esko,

Eipä kestä. Toivottavasti muistan ottaa seuraavalla kerralla jalustan mukaan. Nyt osa käsivaralla otetuista kuvista oli sen verran epäteräviä, ettei niitä voinut julkaista.

T. Jake