Pienoismallit.net

Jyväskylän pienoismallitapahtuma

Ajankohta
25.1.2020
Sijainti
Suomen Ilmavoimamuseo (Tikkakoskentie 125, Tikkakoski)
Järjestäjä
Jyväskylän alueen mallarit
Tapahtuman järjestänyt poppoo kiittää kaikkia mallejaan paikalle tuoneita mallareita,kauppiaita ja kävijöitä onnistuneesta tapahtumasta. Malleja ilmoitettiin ennakkoon 198 kappaletta,eikä muutamaa ennakkoilmoittautumisen unohtanutta mallariakaan käännytetty ovella,vaan pöydiltä löytyi vielä tilaa. Järjestäjistä Antti oli liikkeellä kameransa kanssa ja lisää kuvia tapahtumasta lähipäivinä. Ensi vuonna taas uudestaan.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Suuret kiitokset järjestäjille. Hauska päivä tuli vietettyä jälleen Tikkakoskella.
Kiitoksia paljon järjestäjille. Mukava päivä tuli vietettyä tuttuja tavaten sekä hankintoja tehden.
Kiitos mukavasta tapahtumasta, upeita malleja oli taas paljon näytillä ja mukava oli myös tavata kollegoita eri puolelta Suomea. Rahoistaankin pääsi eroon lukuisten kauppiaiden pöytien luona hetken notkuttuaan.
Parille mallarille muuten kävi,kuten allekirjoittaneelle Kuopiossa viime syksynä ja malli unohtui lähtötohinoissa pöydälle. Molemmat ovat museolla tallessa…
Kiitokset järjestäjille ja kaikille jotka kävivät osastollamme !
Ehkä näemme syksyllä uudestaan seuraavan kerran ?
tv www.kprtmodels.net
Heikki 26.1.2020 16:56 Vastaa lainauksella
Kiitän järjestäjiä onnistuneesta tilaisuudesta. Yleisöä oli paikalla runsaasti, malleja olisi ehkä saanut olla enemmän. Tähän mennessä olen ollut joka kerta tapahtumassa ja ensi vuonna uudelleen.
Kiitos järjestäjille taas upeasta tapahtumasta,mallien taso on kyllä parantunut mutta jonkunverran vähemmän oli kun viime vuosina.
Esko Rusi 27.1.2020 17:46 Vastaa lainauksella
Kiitos Antti kuvista, en päässyt itse paikalle tänä vuonna mutta onhan tämä pieni lohtu.