Pienoismallit.net

Maalla, merellä ja ilmassa VIII

Ajankohta
28.10.2017–29.10.2017
Sijainti
Kuopion Raittiustalo (Minna Canthin katu 52, Kuopio)
Järjestäjä
Pohjois-Savon pienoismalliharrastajat ry
Kuopion pienoismallinäyttely saatiin vietyä viikonloppuna komeasti läpi. Nöyrä kiitos ja syvä kumarrus kaikille teille jotka osallistuitte tapahtumaan! Teidän ansiostanne riittää virtaa ensi vuodellekin.

Yleisöä paikalla kävi reilut 300, ja hiljaisia hetkiä ei juurikaan ollut, vaan porukkaa riitti tasaisesti koko päivän. Sunnuntai oli lauantaita vilkkaampi. Muutama kävijä sanoi tulleensa paikalle erityisesti "Suomi 100 v." -teeman takia.

Malleja oli esillä 222 kpl. Mallareita paikalle saapui Helsinki-Viipuri-Joensuu-Oulu-Jyväskylä -alueelta, ja oli mukava havaita ettei mallikilpailun poisjättäminen vähentänyt ulkopaikkakuntalaisten määrää. Ilmeisesti he jakoivat kanssamme ajatuksen mallitapahtuman olevan ennen kaikkea sosiaalinen tapahtuma.

Ja lopuksi, kiitokset yhdessä ja erikseen:

Tapahtumamme sponsoreille: Kuopion Ajo-opisto ja kuljetusliike Hämytrans Oy.

Kauppiaille: Ville Myllylä, Hobby Paint n' Stuff; Jukka Välimäki ja Kauko Suntioinen. Rakennus ei jatku ilman uusia sarjoja.

Kahvion pitäjille: Niiralan Martat huolehtivat tänä vuonna muonituksesta, ja hyvin huolehtivatkin.

Heikki Inkinen jaksoi tänäkin vuonna olla roudausapuna.

Pohjois-Savon Pienoismalliharrastajat ry. toivottaa kaikki tervetulleeksi ensi vuoden tapahtumaan, jossa teemana on Suomen ilmavoimat 100 v.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Lauantain saldo: 222 mallia kaikkineen.
Kiitoksia mukavasta tapahtumasta. Päivä meni äkkiä tuttujen kanssa turistessa ja malleja katsellessa. Raittiustalon valaistuskin oli tainnut muuttua parempaan suuntaan sitten viime visiitin.
Kiitos taas kerran hienosta tapahtumasta. Kivaon aina tuttuja nähdä.
Yleltä tulee elävääkin kuvaa ainakin paikallisuutisissa arkena, mutta tässä jo jotain:
yle.fi/uutiset/3-9906276
Kiitokset Tapiolle ja Veli-Matille osallistumisesta. Tervetuloa ensi vuonna uudestaan teemalla Ilmavoimat 100 vuotta 1918-2018.
Kiitokset hienosti järjestetystä tapahtumasta! Hienoja malleja oli runsaasti eri teemaluokissa ja yleisöäkin kiitettävästi paikalla. Mukava oli samalla tavata myös kollegoita ja vaihtaa ajatuksia.
Kiitokset järjestelijöille !
Kiitokset Markulle ja Tuomolle mukana olosta. Tervetuloa tapahtumaamme jälleen 2018 Suomen Ilmavoimien sata vuotis merkeissä.
Yleisöäänestyksen voittaja Mikko Väätäisen DO-10 dioraama. Onnittelut Mikolle! Lahjakortin arvonnassa onnettaren suosikki oli kuopiolainen Aune Reis. Onnittelut voittajalle!
Kiitoksia paljon. Kiitos myös omasta puolestani näyttelyyn osalisuneille mallarille ja kauppiaille.