Pienoismallit.net

Oulun Pienoismallinäyttely

Ajankohta
10.9.2016
Sijainti
Raatin seurakuntatalo (Raatintie 7, Oulu)
Järjestäjä
Oulun Pienoismalikerho
Malleja esillä 182 kpl. Kaukaisimmat mallarit/esillepanijat Tampereelta, Kuopiosta ja Torniosta. Vierailijoita liki 200, kaukaisimmat Tartosta, Eestistä.
Kiitokset kaikille mallin tuoneille, myyjille ja järjestäjille.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Täytyypä varata vapaa viikonloppu tuohon. Ja raahata jotakin ihmeteltäväksi.
Hyvä. Hienoa olis saada muitakin kuin Oululaisia.
Täytyypä yrittää päästä paikalle. Jospa jotain toisi ihmeteltäväksi.
Heikki 29.4.2016 10:42 Vastaa lainauksella
Edellisestä kerrasta taitaa olla ainakin 20 vuotta, siis Raatissa pidetystä. Kuka muistaa tarkan ajankohdan.
Oi voi, metsäkanalinnustus alkaa tuona päivänä. Muuten varmaan tulisin.
Täältä tullaan jos ei töitä 👍
Koska 90% varmuudella saamme tilan käyttöön jo perjantai-iltana, pienoisrautatieharrastajat rakentavat toimivan moduliradan iloksemme.
Juu, pitääpäs varata kalenteriin aika ja ehkä jos löytyis jotain näytillekkin.
Onnistuuko crazy bailaus Oulussa pe-su akselilla, jos vaikka poikkeaisi naapurissa ??
Jonkunlaista tervehenkistä oheistoimintaa voisi ajatella, kahden päivän reissu on tarkoitus tehdä.
Kai se pitää lentoliput ostaa ja viettää ainakin yksi hoodeilla… Ihan vaan mielenkiinnosta 😁
Jos ei mitään esteitä ole esimerkiks töiden vuoksi, niin tulen kyllä paikalle.. Ehkä nappaan pari malliakin mukaan näytille.. :)
Näyttely lähenee ja järjetelyt alkaa olla loppusuoralla. Pohjoissuomen rautatieharrastajat rakentavat toimivan moduuliradan. Pelkästään sitä kannattaa tulla katsomaan. Muovimallejahan kaikki on nähneet, niin niillä niin väliä… ;)
Onko mallien ilmoittautumiselle takarajaa? Mulla on tuon viikon aikana työpuolesta kiireitä ja osa hommista saattaa mennä viikonlopulle, kunhan asiat varmistuu niin kerkeäisin ehkä mukaan. En ole vielä koskaan pienoismallinäyttelyissä käynyt, saatikka vienyt omia tekeleitäni näytille, niin sikseenki olis mukava päästä käymään, kun kerrankin tapahtuma olis lähistöllä. :)
Pystyy ilmoittamaan samalla kun itse tulee paikalle. Koska tämä ei ole kilpailu, niin ei se niin tarkkaa ole. Jos ennakkoilmoittaa, niin saadaan tehtyä lappu mallin tiedoista etukäteen.
Kiinnostaisi tällainen pohjoisempi tapahtuma myös automallaria. FCMA ry:n sivuilta ei löydy infoa aiheesta. Lisätiedot tapahtumasta kiinnostaisi.
Onnea vaan tapahtumalle ja erityiskiitos järjestäjille, että tällainen on tulossa tänne "pohjoiseenkin".

Itse kyllä aiemmin mainitusta syystä joudun jättämään tapahtuman väliin. Jos ajankohta olisi vaikka 8.10., niin roudaisin paikalle kyllä vähintäänkin muutaman mallin. Muttakun itsellä on muitakin paheita, kuin tämä mallailu, niin 10.9. on sellainen päivämäärä, että mallailutapahtumaan osallistuminen on itselleni lähes mahdottomuus.

En halua mitenkään boikotoida tapahtumaa, mutta tämä päivämäärä on nyt sellainen, että annan eräälle muulle harrastukselleni etusijan.

Pitäkää erittäin kiva mallailutapahtuma. Ehkä ensi vuonna tulen mukaan.
Vesa Nykänen kirjoitti:
Kiinnostaisi tällainen pohjoisempi tapahtuma myös automallaria. FCMA ry:n sivuilta ei löydy infoa aiheesta. Lisätiedot tapahtumasta kiinnostaisi.
Näyttely johon kaikki tervetulleita. Mukana on myös auto / mp-malleja. Tuo ihmeessä omia malleja näytille. Paikka ja aika löytyvät tilaisuuden esittelytekstissä.
Antti V 5.9.2016 11:46 Vastaa lainauksella
Täältä tulee 3-4 mallia. Onpas hienoa että saatiin kotikaupunkiin tällainen näyttely, kiitokset järjestäjille! Omassa mallailussa on ollut taukoa pari vuotta, itse asiassa edellinen malli jäi lakkaa ja pikkuosien kiinnitystä vaille valmiiksi. Nyt on hyvä syy tehdä se loppuun ja tuoda näytille :)
Hienoa. Ilmoita mallisi viimeistään torstaina ennakkoon täältä sivulta, niin sadaan tulostettua lomakkeet.
Ilmoitin vielä yhden. Hyvällä tuurilla valmistuukin jopa loppuviikon kuluessa. Lakkahan joutaa kuivumaan vielä auton peräkontissakin, vai kuinka?:)
Kyllä. Ja jos oikein kiire tulee, niin lakata voi siinä esittelypöydälläkin ;)
Terve tuloa vain :)
Mie alan näpytteleen ilmoituksia malleista ;) Toivotaan ettei muuttujia tule ja pääsen matkaan.. Mallit olis jo laatikossa pakattuna.. :D
Hienoa. Mun pitäis huomenna aloittaa pakkaaminen. Se on kovin homma.
Kiitokset järjestäjille mukavalle ja lämpimälle tapahtumalle ! Malleja oli runsaasti näytillä ja vierailijoitakin kävi paikalla hyvin. Kiitokset myös kaikille vanhoille ja uusille asiakkaille !!! Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa myös tulevaisuudessa…
tv Kari / KPRT-Models
Kiitokset myyjälle, rahani veit :-)
Tapahtuman varovaisesta markkinoinnista huolimatta oli erittäin positiivinen yllätys tämä vierailijoiden määrä.
Tästä hyvä jatkaa.
T:Esa
Kiitokset vielä järjestäjille ja myyjille! Hyvä paikka oli valittuna ja kahvilan pitäjille kuuluu kiitokset myös! Ensimmäinen kerta mukana näyttelyssä takana ja jälkifiilikset hyvät. Joko heti ensvuonna uusiks? Tiiä vaikka tuosta mukaan lähteneestä Escortista jotain mukavaa kerkeisin tehdä.. :D Muutaman kuvan lisäsin, koitin välttää ettei tulis samoja laitettua :)

T:Janne
Kiitoksia mukavanhenkisestä näyttelystä. Automallarina katselin kunnioittavasti muiden luokkien malleja. Kahvion ylenpalttinen tarjoilu korvasi pienoisrautatien peruuntumisen. Ehkä ensi vuonna molemmat ;)
Kiitos vain kaikille, KPRT-modelsille sekä vierailijoille, mallareille että kaikille järjestelyihin osallistuneille. Kahvion pitäjät ansaitsevat erikoiskiitoksen. Arto voi viestiä kotijoukoille, että loput porokeitot syötiin juuri ja hyvää oli ;)
Valitettavast tosiaan Porha perui sen rautatien, mutta minkäpä sairastumisille ym. force majorille voi.
Mitä palautetta kuuli, niin kävijät olivat tyytyväisiä. Se on näin järjestäjän kannalta pääasia (ellei lukuun oteta myyntipöydältä tehtyjä löytöjä).
Runsaasti kiitoksia sekä järjestäneelle taholle että kanssamallareille hyvästä tapahtumasta. Kannatti vaivautua vähän etempääkin. Toivottavasti päästään jatkossakin Pohojoseen tolijottaan malleja.
Erityisterveiset kahvion henkilökunnalle, kun suosittelivat ravintola Puistolaa.
Paljon hienoja malleja, mutta vain muutama kangaspuu. Toivottavasti ensi kerralla pääsen mukaan. Toisin ainakin jonkun kangaspuun.
Olihan niitä kymmenkunta. On se enemän kuin muutama ;)
Kiitos kuvista - meille paikallaolemattomille ne ovat mukava tirkistys tapahtumaan. Lisää vaan macro-tason kuvasarjoja netti-eetteriin! Komeita vehkeitä kasapäin :-)
Tapio Huhtelin kirjoitti:
Olihan niitä kymmenkunta. On se enemän kuin muutama ;)
Hyvä niin. Kuvista en kyennyt erottamaan niin paljon.

Toivotaan todellakin, että tämä toistuu ensi vuonna ja niin edelleen!

Kiitos teille järjestäjille!

PS:
Kävelin metsässä/suolla lauantain ja sunnuntain. Kanalintuja näin muutaman, mutta yhtään ei päätynyt reppuun.
10.9. on kuitenkin aina minulla siihen varattu, ellei sitä hommaa kielletä.