Pienoismallit.net

Malliston Pienoiskisa

Ajankohta
10.12.2016
Aukioloajat
10.00–15.00
Sijainti
Mallisto (Rautatienkatu 16 (sisäpiha), Lahti)
Mallien tuonti
09.00–10.00
Järjestäjä
Mallisto
Morjens ja hyvää syksyä!

Malliston kivijalkakauppa juhlii joulukuun alussa 1-vuotissynttäreitään, ja tämän juhlan kunniaksi kaupallamme tapahtuu lauantaina 10.12.2016.

Tällöin kaupalla on laatikkokaupalla tarjouksia, Eero Kumanto esittelemässä rakentamiaan pienoismalleja ja Scale Supplyn hemmot myymässä tuotteitaan. Samalla järjestämme tiloissamme Malliston Pienoiskisan, johon kaikki ovat tervetulleita osallistumaan.

Kisa on nimensä mukaisesti supistettu. Luokkia on neljä: Autot(Autot, raskas kalusto, kaksipyöräiset. Kaikki mittakaavat), lentokoneet(Kaikki lentolaitteet, kaikki mittakaavat), sotilaskalusto(Kaikki sotilaskalusto, tela-ajoneuvot, pyöräajoneuvot, tykit, aseet. Kaikki mittakaavat) ja muut(Kaikki edellämainittuihin luokkiin sopimattomat, esim. dioraamat, figuurit, vesialukset, fantasia/scifi. Kaikki mittakaavat). Jokainen osallistuva mallari voi tuoda YHDEN MALLIN per luokka, eli maksimissaan mallarilla voi olla kisassa neljä mallia. Niin sanotulla vanhallakin mallilla voi osallistua, sillä tapahtuma on uusi ja järjestetään ensimmäistä kertaa.

Kisan tuomaroinnin hoitavat kisaan osallistujat. Jokainen saa mallin tuodessaan äänestyslapun, johon merkitsee mielestään parhaan mallin jokaisesta luokasta. Omaa malliahan ei tietenkään äänestetä… ;) Äänestyksen päätyttyä laskemme äänet ja näin luokan voittaa eniten ääniä saanut malli. Toiseksi tulee toiseksi eniten ääniä saanut jne. Tasapelin sattuessa heitämme kolikkoa.

Palkinnoksi jaamme jokaisen luokan kolmelle parhaalle Malliston lahjakortteja. Jokaisessa luokassa palkitaan myös paras juniori (alle 17v).

Kisamalleja voi tuoda paikalle klo 09.00–10:00 ja kisan tulokset julkistetaan klo 13.00. Kisamallit voi viedä halutessaan pois palkintojenjaon jälkeen, kuitenkin viimeistään klo 15:00. Tapahtuma ja kauppa on avoinna yleisölle klo 10.00–15.00.

Osallistuminen ei maksa mitään ja tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Pysäköinnistä sen verran, että Malliston kaupan läheisyydessä pysäköinti tapahtuu katujen varsilla ja on luonnollisesti maksullista. Rautatienkadulla pysäköinti on kuitenkin huomattavasti halvempaa, kun liikutaan Vuorikadulta Harjukadun ja Mannerheiminkadun suuntaan.

Kauppatorin alla oleva (sisäänajo Rauhankadulta) pysäköintilaitos on toimiva ja kohtuuhintainen, mutta siitä tulee pari-kolmesataa metriä käveltävää.

Ilmaista pysäköintiä on keskustan laidoilla ja esim. Jalkarannantie 8:n kohdalla runsaasti.

Keskustelua tapahtumasta

Tämä oli mukava pieni tapahtuma, josta tarttui mukaankin vielä jotain. Pullakahvit myös maistuivat…
Ari Kahrola 10.12.2016 22:56 Vastaa lainauksella
Totta - oli kokonaisuutena hyvä tapahtuma ja kiitettävästi mallejakin paikalla.
Kiva, uusi, pieni, tunnelmallinen tapahtuma. Peukku ylös, mukavaa oli
Kiitokset vielä kerran kaikille! :)