Pienoismallit.net

Malmin Mallitapahtuma

Ajankohta
9.5.2015
Sijainti
Malmitalo, toinen kerros (Ala-Malmin tori 1, Helsinki)
Järjestäjä
Jari Tykkyläinen
Tapahtuma oli kaikenkaikkiaan erittäin onnistunut. Malleja oli esillä n. 280-300. Tarkkaa arviota en saanut kun ilmoittautujia tuli vielä tapahtuman alettua. Joku sanoi että malleja yhteensä olisi ollut 308. Yleisöäkin saatiin paikalle mukavasti ja arvioitu kävijämäärä on hieman yli 300. Ahdasta oli mutta se tuntui enemmän olevan positiivinen ongelma kuin negatiivinen. Juteltuani eri mallareiden ja kauppiaiden kanssa sain erittäin positiivista palautetta ja kyselyjä että järjestetäänkö tapahtuma uudestaan ja kyllä järjestetään. Itselleni jäi erittäin hyvä maku suuhun ja Malmitalon yhteys henkilökin oli tyytyväinen tapahtumaan. Igor Kopilovin pitämä esitelmä Blenheimistä oli menestys koska auditorio oli täynnä. Kiitos vaan Igorille joka jaksoi puhua. Yleisökin oli hyvin perehtynyt aiheeseen koska mallit saivat olla rauhassa, pelkäämättä että joku olisi niihin koskenut vaan kaikki sai tutkiskella malleja ererittäin läheltä.

Kuvia tapahtumasta

Keskustelua tapahtumasta

Malmin Mallitapahtuman Facebook-sivut löytyvät täältä
Terve.

Eilen oli sitten ensimmäinen kerta kun Malmilla järjestettiin pienoismalleihin liittyvä tapahtuma. Tapahtuma oli minulle aivan suunnaton yllätys suosionsa suhteen, joka yllätti aivan täysin. Malleja paikalla olii noin 290-300 kpl ja maksaneita asiakkaita (yleisöä) tapahtumassa kävi noin 300 + mallarit joten tunnelma oli välillä hyvinkin tiivis. Yllätyksellinen tilan puute johti siihen jotta jouduimme laajentamaan hiukan näyttelyaluetta sekä osa kauppiaista joutuivat siirtymään ennakkoon suunnitellusta paikasta toiseen, josta suuret pahoitteluni heille. No mitä opin tästä, sen että seuraavana vuonna otamme suuremmat tilat jotta kaikki mahtuvat sinne mihin oli suunniteltukkin.
Sain kuitenkin erittäin positiivista palautetta, joka rohkaisee minua lähteä tekemään ensi vuoden tapahtumaa todella positiivisilla ajatuksilla.
Igor Kopilovin pitämä esitys oli myös erittäin suosittu, auditorion olessa täynnä kuuntelijoita.
Kiitos kaikille mukana olleille, erityisesti järjestäjille (pöytävahdit, työpisteen kaverit) mallareille, kauppiaille ja muille yhteistyö kumppaneille.

Lyhyesti sanottuna tapahtuma oli todella hieno ja mieleenpainuva.

T:Jari Tykkyläinen