Pienoismallit.net

Ehdota uutta termiä

Tällä lomakkeella voit ehdottaa puuttuvaa termiä lisättäväksi Pienoismallit.netin sanastoon. Ehdotetut termit eivät ilmesty välittömästi näkyville, vaan sivuston ylläpitäjä tarkistaa kaikki ehdotuksen ennen niiden julkaisua. Mitä enemmän panostat termin merkityksen selvittämiseen ja selittämiseen sekä tekstin kirjoitusasuun ja virheettömyyteen, sitä varmemmin ja nopeammin se tulee julkaistuksi.

Voit ehdottaa myös sanoja, jotka ovat itsellesi vieraita, mutta joille haluaisit selityksen. Täytä siinä tapauksessa vain termi-kenttä lomakkeesta.

Pakollinen kenttä on ilmaistu merkillä *

  1. Kirjoita tähän suomenkielisessä perusmuodossa termi, jonka haluaisit lisättävän sanastoon.
  2. Kirjoita mahdollisimman tyhjentävästi mutta yksinkertaisesti, mitä termi tarkoittaa. Voit laittaa selityksen loppuun linkkejä aihetta käsitteleville nettisivuille.
  3. Jos termille on yleisesti käytössä olevia suomenkielisiä synonyymejä, kirjoita ne tähän pilkuilla eroteltuna.
  4. Jos tiedät termille vastineen englannin kielessä, kirjoita se tähän. Jos vastineita on useita, erottele ne pilkuilla.
  5. Mikäli sinulta löytyy termin selitystä tukeva kuva, liitä se mukaan. Valitse kuvatiedosto koneeltasi klikkaamalla selaa/browse-painiketta. Kuvan tulee olla JPG-muodossa ja kooltaan enintään 10000 kt. Sinulla tulee olla lupa julkaista kuva sivustolla.

  6. TarkistetekstiKirjoita kenttään sama viisikirjaiminen sinisellä kirjoitettu sana, joka on yllä olevassa kuvassa. Tällä toimenpiteellä estetään roskapostitus- ja haittaohjelmien toimintaa.

    Tai kirjaudu sisään palveluun, jolloin tarkistetta ei kysytä.