Pienoismallit.net

Momentinmuunnin

Raimo Leino 28.8.2008 18:10 Käyttäjäprofiili
Samuli Suonenvirta kirjoitti:
Enpä olisi uskonut tämänkään päivän koittavan…

Vai että oikein Raimo Leino. On taas tottumista "uuteen" nimeen…
No, asia tuppaa olemaan niin että jokaisella Suomessa syntyneeksi rekisteröidyllä (ja ulkomaisilla, tottakai) on nimi, ja myöskin näillä internetsivuilla oikeus käyttää nimimerkkiä. Kuten myös olla käyttämättä… Ei kai tämä sen kummempaa ole :)
Junkers Ju87B-2 Stuka 19.8.2008 19:23 Malli
Meneekö aivan puskaan jos väitän, että alapintoja ei maalattu talvimaalilla? :) Siksi voi näyttää erilaiselta ala- ja yläpinnat. Näyttää kyllä mainiolta mallilta, talvinaamio on tyylikäs, ja muutenkin siisti kone ja maalaus. se vain mietitytti, että ovatko saksalaiset tosiaan vaivautuneet maalaamaan palkkiristit & radiotunnukset valkoisen maalin päälle? Panssareissa ainakin talvimaali jätettiin tunnuksien kohdalta pois. Ja onko kuomussa pari raamia maalaamatta? :)
Omatekoinen "Mr… 19.8.2008 15:08 Niksi
Juu, kiitos nyt molemmille silti :)
Omatekoinen "Mr… 19.8.2008 14:52 Niksi
Tuotahan voisi kokeilla! Minkä väristä tuo pikasilote on "raakana"?

Kiitos kuitenkin niksistä! :)
Atlantis OV-104 16.8.2008 22:16 Malli
Hehee, hieno! Avaruussukkuloita ei olekkaan liikaa näkynyt.. päätankin ja sukkulan maalaus onnistunut hyvin, ja pumpuliviritelmät ovat hieno lisä. Niitä savuja voisi toisaalta sävytellä tummemmilla väreillä, ja hippasella punaisten ja oranssien sekoituksia… näyttäisi siltä mitä olen sukkulafilminpätkissä nähnyt… :)
Keskeneräiset mallit… 15.8.2008 22:06 Tiedote
Maisu Karpeekki kirjoitti:
Mitäs nyt sitten,kun on malli jonka valmistamnen on lähes mahdotonta? / Erittäin vaikean työn takana. Mun testarossasta ei mene kori paikoilleen,ellen leikkaa 2cm palasta pois ja keksi siihen jotain muuta..haha
Miten liittyy tähän tiedotteeseen? Rakentele ja maalaa rauhassa loppuun, ja lisää sitten valmis malli galleriaan, lisää vaikka myös pari kuvaa rakennusvaiheista, ja rakennusseloste, niin saat kommenttia ja arvoita. Voit jopa saada jonkinäköisiä säälipisteitä työn määrän puolesta, jos se tosiaan on niin valtava… ;)

Ei vieläkään ymmärrä tätä itkun määrää…
Focke-Wulf Fw 190 A-8 11.8.2008 20:12 Malli
Mikä tässä ihmetyttää, on se että et malttanut odottaa parempaa kuvaa, vaan oli aivan pakko heittää tämä kuvantuuraaja tänne väliin :?

Parempaa kuvaa odotellessa..
Mallarin uudet liimat 6.8.2008 22:06 Artikkeli
Liquid poly on ihan kunnon tavaraa mielestäni, Tamiyaan vaan en osaa vertailla kun en ole sitä saanut käsiini… On sopivan juoksevaa, mutta ei haihdu silti kesken liimailun.. Purkin pensseli on melkoinen luuta, mutta kyllä se kelpaa ei-niin tarkkaan touhuun… Ja mainitsit muuten Weldin omassa artikkelissa etiketin painovirheen, mutta olisiko oma pullo uudempaa satsia, kun siinä se on fiksattu.
Ainoa tarjottu kyyti 5.8.2008 23:04 Malli
pienoismallari kirjoitti:
hieno. muuten kuinka iso toi mitta kaava on esim pituus leveys
Järjenkäyttö sallittua. Ota laskin käteen ja laske: Jos ihminen on noin 175cm pitkä, niin senkuin jaat sen 35:llä. 175/35=5cm. Se tekee miehestä n.5 cm pitkän. Bravo.
messerschmitt me 163b komet 5.8.2008 22:04 Malli
Komea Komet, tykkään tästä konetyypistä kuin hullu puurosta, ja mallikin on tosi onnistunut. Täplämaalaus näyttää mukavalta, ja vanhennus on pidetty kurissa, kun ei näillä liikaa lennelty. :) Vasemman siiven palkkiristi muuten hopeoi kulmasta…