Pienoismallit.net

Tapio Kallio

Mitä työn alla?   9.1.2021 11:36
Kiss Rekka malli 1:32.
Model Expo 2018   8.10.2017 10:56
Mistähän löydettäisiin näyttelytilat. Miten olisi Myyrmäen halki tai se energia areena. Molempiin pääsis autolla. Tuli vaan tämmönen mieleen.
Nordic Challenge IV   18.10.2015 18:01
Hyvä oli näyttlely, itse olin ekaa kertaa mukana Nordic Challengissä. Ilmoittautuminen ja tilat olivat hyvät. Tästä on hyvä jatkaa :)
Uusi tapahtuma   17.11.2014 23:31
Jari Tykkyläinen kirjoitti:
Kiitos Petri, otetaan huomioon ja lasketaan hintaa. Laitetaan mallien tuojille hinnaksi se kolme (3) euroa jolloin ei tule sitä rahastamisen makua (mikä todellakaan ei ole tarkoitus).

Tää on vaan niin PIRSKATIN vaikeaa kun ei ikinä aikaisemmin ole tehnyt vastaavaa joten ei osaa vielä kaikkea, mutta onneksi teitä on olemassa joten homma vähän helpottuu.

ELI MALLIEN TUOJAT / KILPAILUUN OSALLISTUJAT HINTA ON SIIS 3 EUROA.

T:Jari
Todella upeeta. Pidetään pää kylmänä niin kyllä tämä saadaan polkaistua käyntiin. toi 3€ osallistumismaksu on sopiva :)
Raskaan kaluston mallit   12.7.2014 21:33
Veikka Kumpulainen kirjoitti:
http://www.car-model-kit.com/115-trucks-plastic-models/20993-scania-r620-blue-shark-italeri/
Luulisin että on oikea topic tähän. Olen uusi käyttäjä täällä mutta pienoismalleja olen kokoilut monta vuotta. Sellainen kysymys, että eikai tämä malli ole valmiiksi koottu? Tuossa lukee että in stock 1pc… Jos on niin haluaisko joku auttaa minua löytämään revellin/italerin scanian tai volvon puoliperävaunurekan. Plussaa ois jos suomesta.
Ei ole tuo scania valmiiksi koottu, italerin nettisivuilta www.italeri.com pääsee kurkistamaan malli laatikoitten sisään. Ainakin tuota mallia löytyy tietonikkarista, mutta kova on hinta.
Model Expo 2014   13.4.2014 15:18
Model expo ei ole kiinnostanut enää pitkään aikaan. Silloin kun se siirrettiin Messukeskukseen niin ekana vuonna oli hyvät tilat oltiin alahallissa ja tilaa oli. Messukeskuksen henkilökunta suhtautuu huonosti näytteille asettajiin, silloin kun viimeksi vein malleja sinne minua ei meinattu päästää sisään, sitten ohjattiin paikan toimiston ovelle josta hipsin sitten mallipöytien luo. En ole myöskään siellä pärjännyt ikinä siellä nii ei kiinnosta.
Raskaan kaluston mallit   9.3.2014 15:19
Minä suosittelisin tulostettuja siirtokuva kalvoja. Eli tekee itse tietokoneella ja tulostaa kalvolle ja antaa kuivua sitten vaan lasitetta päälle. Löytyy Laser ja mustesuihku tulostimille omat arkit. Sillien olen itse tehnyt muutamia kuvia ja tekstejä malleihin.
J Pokki kirjoitti:
Modelmakershop on kyllä avain lähes kaikkeen, harmi että viime aikona postikulut ovat muuttuneet melko koviksi, lieneekö Itävallan posti ottanut mallia muuan pohjoismaisesta valtionyrityksestä. No tokihan ei vielä niin kovissa hinnoissa liikuta :-) Sinua lähinnä taitaisi olla Harraste Oy Tampereella, käsittääkseni siellä on ollut ihan kohtalainen valikoima raskaan kaluston malleja ja niillä pääsee alkuun kokeilemaan miltä se rakentelu maistuu. Suomessa myös helsinkiläinen Mallikauppa.fi on pitänyt aika kattavaa valikoimaa Italerin raskaasta osastosta.
Ei se postikulut ole niin pahat Itävallasta. Minulle tuli tilaamani modellin paketti ja koti ovelle asti, vaikka en ottanut kotiin kuljetusta. Palvelu pelaa.
Model Expo 2013   29.4.2013 10:59
Niinpä niin itse kävin perjantaina expossa, ja en meinannut löytää kun olivat ihan perällä ei ole koskaan minun muistini mukaan oltu noin kaukana. Pitäisikö kohta ruveta pohtiin muuttoa toiseen näyttelypaikkaan vai olisiko siitä apua?
SA-kuva   26.4.2013 19:40
Nurin on vielä. No kyllä se sieltä ponnistaa. Hienoa kun on tälläinen palvelu