Pienoismallit.net

Juuso

Jokohan vihdoin saataisiin edes laivuetunnukset peräsimiin? Visentillä ja ilveksellä saataisiin edes hieman eloa tuohon tylsyyteen.
Junkers 88 A4 1:48   21.9.2021 17:47
Revellin sarjoista osassa on ICM:n muovit sisällä, joten niissäkin saa olla tarkana mitä ostaa.
Mika Haalahti kirjoitti:
Mika Kauranen kirjoitti:
Noista tarjotuista FM-malleista en vaan pysty erottamaan mittakaavaa. Se olisi kai olennainen tieto?

yt.
MK
1:72
Ja 1:48
Ilmavoimat Hornet maaliväri   27.2.2019 10:45
Jari B. Miettinen kirjoitti:
Ei onnistu 1/48 Hornetin maalaus kaksiväriseksi paukkupulloilla. Kannattaa tyytyä pensseliin ja värirajojen kohdalla 50/50 blendaukseen.
En kyllä näe syytä sille miksei onnistuisi, vaatinee vain aikamoisen maskausurakan.
Tamiya maalit ja liimat   25.2.2019 13:17
Ohennat sillä thinnerillä (ei siis ole tinneriä) ja lisäät tipan retarderia joka hidastaa maalin kuivumista ja siten helpottaa tasaisen pinnan saamista.
Mitä työn alla?   12.1.2019 21:24
Airfixin Blenheim etenee, täysin tyytyväinen väreihin en ole, mutta close enough. Seuraavaksi lakkaa ja siirtokuvia.[url]www.pienoismallit.net/media/kuvat/14/71/76/147176.jpg[/url]
Ii:n Kärkkäisellä   15.11.2018 00:20
Markku Rinne kirjoitti:
Juuso kirjoitti:
Satutko muistamaan yhtään tarkemmin mitä malleja oli tarjolla?
Täältä www.karkkainen.com/verkkokauppa/revell-polikarpov-i-16-rata-1-32-pienoismalli verkkokaupan sivuilta katseltavissa myös liikkeittäin. Ei nyt valtavaa valikoimaa, mutta jotain kuitenkin. Niin ja hyvä myös että löytyy monessa skaalassa…lähinnä kuitenkin lekoja ja autoja…muutama laivamalli myös.
Kappas, tuohan on paras valikoima vuosiin mitä oulussa on ollut tarjolla.
Ii:n Kärkkäisellä   14.11.2018 21:35
Osmo Järvelä kirjoitti:
Kärkkäiselle Ii:n tupsahti aika paljon erinlaisia Revelin malleja.
Satutko muistamaan yhtään tarkemmin mitä malleja oli tarjolla?
Ulkomaiset verkkokaupat   28.9.2018 21:46
Jani Pasanen kirjoitti:
Laitetaan vielä UK:sta Jadlam Racing Models, josta välilllä löytyy poistomyynnistäkin edullisesti myös 1/32 lentokoneita: https://www.jadlamracingmodels.com/models/clearance/
Muutenkin 1:32-mallit ovat kohtuullisissa hinnoissa.

Postikulut ovat muihin UK-kauppoihin nähden kohtuulliset, 1:32 Tornado näyttäisi olevan £4.50. Toimitusaika noin viikon luokkaa.

Firmalla on myös oma shoppi ebayssa jos sitä kautta haluaa tilata: www.ebay.com/usr/jadlamracing
Jadlamilta olen kerran tilannut Ebayn kautta, malli tuli tuhannen solmussa perille, oli pakattu ainoastaan ohueen muovipussiin, ilman käytännössä mitään suojaa. Ebayn palautteiden perusteella muillakin paljon samoja kokemuksia.
P-51D 1/32 uusi valu   24.9.2018 20:26
Kalle Korkala kirjoitti:
Aloitin muuten Eduardin Royal Class 1/48 Fw190-tuplamallisarjan kokoamisen. Kyseessä on uusi muottivalu, jossa toki nuo vanhat moottorin sopimattomuusongelmat on pyritty korjaamaan. Mutta ei, kun ei niin ei Edulta taida "Lahtarin" tekeminen. Moottori oli kutistettu ekaan sylinteriryhmään. Kuitenkin tätä sovitellessa sain vain todeta, ettei kk-peitto istu paikalleen. No, sitä veistellessä menikin sitten eka versio roskiin. Toinen Edun perinteinen Fw-moka; siipien ylätasojen istuvuus pyöräkuilujen päälle (joka aiemmassa valussa oli suorastaan katastrofaalinen) on joten kuten korjattu. Mutta tuo etuosan yläpuolen istuvuus jättää kyllä paljon kysymyksiä. Kokonaisuutena subjektiivisen, empiirisen kokemukseni kautta ei ansaitse "Royal Class" -nimikettä. Sinällään sääli, koska Edun sarjassa on osien pintakäsittely ihailtavaa tasoa. Mutta se osien istuvuus - voi ei; Edun insinöörit, katsokaa vaikka Tamiyan perus 1/48 Fockea: kuivalainen.mycashflow.fi/product/15522/focke-wulf-fw-190a-3-148 pintakäsittely ei yllä Edun tasolle, mutta osat menee Tamiyamaisesti heittämällä paikalleen.
YT
Kalle
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Itse olen rakentanut Edun uuden Focken ilman yhtään kittiä, osien yhteensopivuus oli aivan huippuluokkaa. Ehkäpä jossain rakentelun vaiheessa on käynyt kämmi josta yhteensopivuusongelmat johtuu?