Pienoismallit.net

Juuso

Siirtokuvaongelma   10.8.2022 21:22
Timo Rissanen kirjoitti:
Eduard toimii vastuullisesti. Kävi varaston koluamassa läpi ja sieltä löytyi Eduardin Spitti Israelin tunnuksin. Kaikki osat avaamattomassa paketeissa ja neljälle Israelin koneelle maalausonhjeet. Limit edition paketti. Jos joku on kiinnostunut, niin kymppi +postimaksut, niin kone lähtee postiin.
Kiinnostaisi, laitan YV!
Caudron G3 Tutankhamon   5.8.2022 18:18
Jari B. Miettinen Miettinen kirjoitti:
Sävy on enemmänkin mittakaavassa 1/32 helmiäismäinen. Metallisävyjen pigmentti liian karkeaa, MRP:n metallic saattaa toimia. Itse käytän sävynä RLM 76 väriä.
Kiitos!
Caudron G3 Tutankhamon   5.8.2022 12:54
Nostetaampa keskustelua värikysymyksellä: mikä sävy mahtaisi olla lähellä totuutta kun etsitään Suomi-Caudronien vaaleanharmaata/sinistä(?) sävyä? Copperstate Models antaa ohjeissaan vain väriksi sinisen ja alumiinin sekoituksen, mutta oliko sävy enemmän sininen vai harmaa, vai peräti vaalea metallinhohto sininen?
Kimppatilausta Ammolta   6.5.2022 22:55
Moro,

Olisiko kellään kiinnostusta lähteä tilaamaan Ammolta jotain? Siellä olisi aika hyvät alet päällä ja saisi ilmaiset postitukset kun tilaus ylittää 95€.

www.migjimenez.com/en/

Juuso
Caudron G3 Tutankhamon   7.3.2022 20:40
Ora Lassila kirjoitti:
Mulla olisi Musée de l'Airissa (Le Bourget) ja RAF Hendonissa ottamiani kuvia, kiinnostaako ne?
Saisko näitä jonnekkin julkiseen palveluun jakoon? Sama projekti itsellänikin hiljalleen tuloillaan ja kiinnostaisivat kovasti!
Jos ei löydy kenenkään miljoonalaatikosta niin ainakin Villeltä löytyisi: SBS D72042
Varaosapankki   10.1.2022 18:19
Timo Rissanen kirjoitti:
Hinta toimituksineen lähti Ebayn mukana. Sitten tuli tullausmaksu Postilta ja tulin lasku 2,90, mutta en hölömö tehnyt " Tee maksullinen tullaustoimeksianto Postille" kaavaketta, joka olisi ollut vielä 25,60.
Ajattelin, että enhän eihän tuota enää kuulu maksaa ja malli läks Venättälle takas.
Nyt olin Ebayn välityksellä yhteydessä myyjään ja odottelen vastausta.
Jos malli ( noin 12 € postikuluineen Suomeen ja tullausmaksun kanssa oli jo 15 € ), niin vieläkö olisi pitänyt pulittaa 25,60 tullaustoimeksianosta ja kaiken maailman liitteet mukana.
Liitteet: Tilausvahvistus, kauppalasku tai kuitti. Ei mulla ole noita edes tallessa.
Siperia opettaa ja kun tämä tilattiin Ranskan Ebayn kautta, niin se tulla tupsahtikin " EU:n ulkopuolelta saapunut lähetys odottaa tullausta".
Eli lähettäjä olikin Venäjältä.
Tuo 25,60 tulee maksettavaksi vain jos haluat että posti tekee lähetykselle tullauksen sinun puolesta. Tuo 2,90 on siis postille maksettava maksu, jolla posti kuljettaa paketin perille. Tullille on maksettava erikseen ja sen voi itse hoitaa tullin sivuilla, jolloin maksettavaksi lankeaa ainoastaan verot. Tullausmaksun maksamiseen itse tarvitsee yleensä vain pelkän lähetystunnuksen, en muista ainakaan itse laittaneeni sen kummempia dokumenttejä todisteeksi. Pyytävät sitten erikseen jos tarvitsevat :D
O: Iljushin DB-3 tylppänokka   9.1.2022 15:52
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Timo Rissanen kirjoitti:
Tilasin jo yhden Ranskan ebayn kautta, mutta tullausmaksu tuli, että olen tilannut jotain EU:n ulkopuolelta ja maksoin sen, koska en tiennyt että olisi sieltä tilannut mitään. Ilmeisesti joku Venäjältä oli laittanut sen myyntiin. Ja konetta en ole saanut koskaan.
Muistithan maksaa postille 2,90€ käsittelymaksua? Jos tullausmaksu ilmoitus on tullut, on todennäköistä että paketti on/oli jo Suomessa tullin hallussa, jolloin tullauksen lisäksi pitää maksaa postin uusi rahastusmaksu jotta posti suostuu kuljettamaan sen vielä perille.
Timo Rasimus kirjoitti:
Onhan noissa Horneteissa näkynyt laivuetunnuksia nokassa.
Mutta kun ilmavoimat ovat kutistuneet kahteen hävittäjäkenttään, niin ei siinä enää paljoa ole joukko-osastotunnuksia maalattaviksi.

Tuo alustuksen What If olisi hyvää lämmittelyä, kun vielä ei muutamaan vuoteen voi pienoismallia varsinaisesti tehdä, kun ei ole esikuvaa olemassa.

htimor68.kuvat.fi/kuvat/Ilmailu%20ja%20lenton%C3%A4yt%C3%B6kset/LIAS%202013/LIAS2013_1_20130615_125832.jpg/_medium.jpg
Muutaman koneen nokassa ja peräsimessä on näkynyt joo, mutta villeimmissä haavekuvissani joka koneen peräsimessä olisi jenkkityyliin laivueen tunnus, toisi kummasti lisää ilmettä koneisiin. Toki Suomen oloissa voi olla hankala toteuttaa kun koneet kiertävät laivueelta toiselle huolloista, mutta haaveissa on hyvä elää ;)

hwww.seaforces.org/usnair/VFA/VFA-213_DAT/VFA-213-Black-Lions-106.jpg
Jokohan vihdoin saataisiin edes laivuetunnukset peräsimiin? Visentillä ja ilveksellä saataisiin edes hieman eloa tuohon tylsyyteen.