Pienoismallit.net

Jan Stenbäck

Perustietoni

Ikä
47 vuotta (syntynyt 1.7.1975)
Ammatti
Luokanopettaja
Paikkakunta
Kangasala
Kiinnostuksen kohteet
Salibandy, avantouinti, koiraharrastus
Harrastanut mallailua
Yli kymmenen vuotta

Lisää minusta

Oma harrastukseni alkoi lentokoneiden parista; se tavallinen tarina Legojen, Korkkareiden sekä Niskan&Keskisen&Stenmanin kirjojen kautta. Suomikalusto on lähimpänä sydäntä, etenkin sodanjälkeinen kalusto. Jos sotien aikana on kalusto ollut kirjavaa, on vaihtelua ollut myös sotien jälkeenkin; idästä, lännestä, etelästä harvinaista ja mielenkiintoista. Jos jonakin päivänä saisi Pasin tai AMV:n 1/35:een ihan ilman mitään kommervenkkejä kotikaupasta Harrasteesta niin hyvä. Ehkä jonain päivänä sitten…

Tällä hetkellä jonossa on tusina malleja; MiG-21 Bis, J 35S Draken, PZL-Iskra, Leopard 2, T-50, Panther, T-34 sekä scratchina laivaprojekteista mm. Osa-II sekä pitkällinen FNS Karjala, joka on oikeastaan ollut aikaavievin projekti kaikista.

Pienoismallit.net on erittäin hyvä sivusto, IPMS-Finlandin sivut tuntuvat jääneen hieman jalkoihin ainakin päivitystahdissa.

Uusimmat rakentamani mallit

Vieraskirja

Komeasti tuo Karjala valmistuu. Itse olen ajatellut hieman pienempänä sen tehdä, ja staattisena. Eikös tuo sinun alus ollut RC-vetoinen?
Jaska Rissanen kirjoitti:
Komeasti tuo Karjala valmistuu. Itse olen ajatellut hieman pienempänä sen tehdä, ja staattisena. Eikös tuo sinun alus ollut RC-vetoinen?
Juu, näin oli tarkoitus, mutta päätin luopua ajatuksesta… Tarkoituksena on nyt tuutata malli Tampereen Pienoismallipäiville 2012 valmiiksi, ja pöytämallina!