Pienoismallit.net

Eljas S

O: Ostetaan Revell T-72 M1   24.11.2022 19:11
www.ebay.com/itm/204157843075?hash=item2f88c17683:g:6uoAAOSwLzljVm3S

Ebayssa ACE:n T-72 M1 myynnissä. Sarjassa mukana Suomi siirtikset. Revelliä ei oikein missään enää myynnissä muuta kuin Puolassa ja sielläkin loppuneet, en usko että enää missään kaupassa myydään. Toki jollakkin varmaan Revellin T-72:nen varastossaan. Tuollainen revellin T-72:nen oli kuopion tapahtumassa myynnissä kirpparimallina.
Itse pelaan pääasiassa vaunuilla RB matseja. AB:en kyllästyy ajan myötä ,
toki niitäkin välillä hauska pelailla
En sitten tiedä oikein mihin aihepiiriin tämä keskustelu kuuluu. Mutta asiaan War Thunder videopeliin on tulossa Suomi vaunuja ja lekoja. Peli on ilmainen. Peliin tulossa mm. BT-42, T-72, T-34, T-34/85, ja sun muita suomalaisia vaunuja. Osa vaunuista ovat siis ollut Pelissä jo, mutta nyt suomi muutoksilla. Vaunut ovat ruotsalaisten kanssa samassa paikassa. En kyllä tiedä kuinka moni täällä tätä peliä pelaa, mutta nyt tuli informoitua. Minusta ainakin saa pelikaverin jos joku tätä peliä pelaa tai innostuu pelaamaan. Peli siis niinkuin mainitsinkin on ilmainen. Saa ladattua Pleikalle ja windowsille.
Katotaan nyt valmistuuka Aero MB.200 kun toinen siipi katkesi ja sen tuki mukana. Sen verran haurasta tuo Kopro Prostejon muovi. Muutenkin kiinnostus siirtynyt yhteen dioon/vinjettiin.
[quote="Mikko Pietilä Täällä forumilla hengailevat 10-vuotiaat eivät todellakaan ole edustava otos ikäluokasta.
[/quote]

Mutta ainakin yritystä löytyy. Ainakin tasan 10-vuotiaaltani pikkuveljeltä, pitää useasti siltikin huomauttaa että maltti on valttia. Toivon ettei itseä lasketa tuohon noin 10-vuotiaitten kaartiin 😉
No minkälaista purjevenettä olet ajatellut?
Itse voisin tehdä jos 13-vuotias lasketaan, toki nyt ei ole varaa ostaa laivamalleja.
O: 1/32 USAAF mekanikkoja   5.9.2022 19:34
Ostetaan toisen maailmansodan aikaisia 1/32 USAAF groun crew tai joitain mekaanikkoja.
Jukka Luosujärvi kirjoitti:
Tietääkö kukaan tun R-:numeroa?
Elikkä netissä niukasti kuvia ja tietoa Suomen T-38:ta. Jos jollakin kuvia ja tietoa on niin täällä tarvittaisiin.