Pienoismallit.net

Seppo Valjakka

brewsterin jarruputket/letkut   20.4.2012 19:25
Osaisiko joku neuvoa, miten noi Suomi-Brewsterin jarruputket/letkut oikein ovat? Siis kulkeeko putki laskutelineen päävarressa vai tukivarressa? Olen laittanut hakuja ja etsinyt netistä ilman tulosta. En ilmeisesti osaa laittaa oikeaa hakusanaa!? Aattakee, aattakee!! Siis referenssikuvista ei selviä ja muiden malleihin en luota.
Tunnelma kielletty?   11.1.2012 15:26
Loistavasti onnistunut fiilistelykuva, joka kertoo omakotitalon pihpiiristä aika paljon. Autoko on myös rakennettu? Dioraamasta kertovan kuvan pitäisi kyllä mielestäni kertoa kaikki yhdessä kuvassa. Tässä tulee kymysykseen asetelman selkeys. Dioon ei saisi laittaa liikaa tavaraa. Kyllä kyseinen kuva minulle ainakin kelpaa, jos se laitetaan dio-osioon!
Tunnelma kielletty?   8.1.2012 22:52
Vihamielinen ilmapiiri!!?? No jo on kaaheeta Bullshittiä. Ei oo perää ei oo perää!! Tältä sivustolta olen, vanheneva mies jo, saanut erittäin kannustavaa kritiikkiä ja palautetta sekä korvaamattomia neuvoja joko kysyttyäni tai sitten arvioinnin yhteydessä. Kyllä se "vihamielisyys" nyt on ihan muualla kuin tällä sivustolla! That's it folkes!! Hienoja, ei vihamielisiä hetkiä mallailun parissa kaikille!!

Toivoo vanha parta Seppo
Tunnelma kielletty?   8.1.2012 07:02
Kasselin nuita ottamiasi "hienoja, tunnelmallisia kuvia". Kauneus on aina katsojan simmussa, joten oma, yksipuolinen tuomiosi noista kuvista ei välttämättä ole aivan puolueeton, vai miten? Omasta puolestani en löytänyt yhtään kuvausteknisesti mainitsemisen arvoista otosta. Tämä sivustohan ei ole mikään vuoden pienoismallikuvakilpailu, vaan pienoismallisivusto, jossa arvioidaan mallien rakentelua . Kaikenlainen kikkailu kuvaustekniikoilla virheiden ja puutteiden peittelemiseksi ei ole tietenkään hyväksyttävää! Miksi aina pitää olla joku, joka on omasta mielestään niin saakutin taitava, ja että muut eivät ymmärrä sitä suurta lahjakkuutta, mikä juuri hänen ottamistaan kuvista ilmenee? Nöyryyttä kehiin Mikko!! Sinun pitää syödä vielä jokunen vuosi kaurapuuroa, ennenkuin alat oppia, jos tuo asenne ei muutu!
Onko vanhat mallarit sivuilla   12.12.2011 00:33
Vanha? Hm… Itse olen juuri 60v täytänyt ja mallailu/musisointi/valokuvaus ja linnut(petolinturengastus)maistuvat edelleen. Ihminen on varmaankin niin vanha tai nuori kuin itsensä tuntee, eiks jeh!? Naattikaa…naattikaa..vielä kerkiätte!
Mitä työn alla?   2.10.2011 10:57
Kesken on liian monta mallia: Trumpeterin 1:24 G-6 mersu(Suomi), Classic Airframes 1:48 Brewster 239(Suomi), Dragonin 1:48 Junkers 188 E-1,. josta pitäisi vääntää F-malli liittyen Osasto Kuhlmeyn konekantaan, Eduardin pilailuvänelaatikosta (Profipackista) 1:48 La-7. Siinä sitä keskeneräisiä kerrakseen! Brewster varmaan valmistuu ensimmäisenä?!
Euromilitaire menestystä.   20.9.2011 23:37
Parhaat onnittelut mallareille hienosta menestyksestä!!
Bt-7 torni   13.9.2011 12:06
Kari Tapio kirjoitti:
Hei Seppo,
kun saat A2zeemodelsin tornin, voitko kommentoida sitä lyhyesti, sillä sitä on muutkin kuolanneet…
Laatikkolämpimäisiä odotellessa…
Terve Kari Tapio! Sain eilen 12.9.2011 vihdoin sen BT-7 tornin. Merkki on Rhino ja mukana tuli kaikenlaisia helppeitä kuten telat, veto/taittopyörät, torni osineen ja erittäin selkeät ohjeet värikuvien kanssa. Lisäksi tuli maalausmaskit ja väripiirrokset viidelle eri yksilölle, myöa suomihakaristimaskit olivat mukana. Osat näyttävät erittäin yksityiskohtaisilta. Oikke hieno!! Mittatarkkuudesta en osaa vielä sanoa mitään kun en ole ehtinyt tutustua niin tarkkaan.

Parhain terveisin Seppo
Bt-7 torni   19.8.2011 00:58
Kuinka ollakkaan, minulla on myös se Tamiyan BT-42. Siis eikun tilaamaan se Hussarin torni. Kiioksia kaikille neuvoistanne.

Seppo
Bt-7 torni   18.8.2011 09:50
Petri Mustalahti kirjoitti:
Lisäksi maailmalta tilaamalla saanee tämän:
www.a2zeemodels.co.uk/soviet-bt-7m-1937-model-conversion-5489-p.asp
Kiitos Petrille! Pitää tilata tuolta a2zeemodelsilta!

Iloista mallailua!
T: Seppo