Pienoismallit.net

Seppo Valjakka

Tullimaksu   8.3.2013 11:10
Niin, tottakai paketit pitää tullata asetusten mukaan, mutta kovin sattumanvaraista tuntuu tuon kelpo tullimme toiminta olevan. Olin tilannut edellisenä päiväna samasta firmasta paketin, jonka arvo oli $59,70 ; eli reilusti tuon 22 € yli. Ei tullausta. Kysyttyäni tätä tullista, totesi kelpo byrokraatti, notta ei voi kaikkia lähetyksiä tarkastaa. Kysymys on periaatteesta. Minua sapettaa tämä nykymeno, jossa joka asiassa löytyy tätä kusetuksen mentaliteettia. Olen vanhan liiton ukko ja ja maksanut kymmeniä vuosia kaikenlaisa veroja ja maksuja tälle valtiolle. En vaan pidä siitä, että minua kusetetaan joka asiassa. No, täytyy rajoittaa hankinnat tähän f…n EU:hun. Voi hyvänen aika sentään, kuinka tavattoman kiukuttavaa!! Kaikesta huolimatta toivotan kaikille antoisia mallailuhetkiä ja valoisaa kevään jatkoa!
Tullimaksu   7.3.2013 12:59
Tervehdys kaikille mallareille! Jos kuka ei tiennyt, niin tulli on laskenut ulkopuolelta f…n EU tulevien pakettien max arvon 50 eurosta 22 euroon! Itselleni tämä aukesi, kun olin tilannut USA:sta Micro-Mark nimisestä firmasta työkaluja vanhan kaavan mukaan. Uuden maksun mukaan olisi tullaus + alv + käsittelykulut ylittäneet tarvikkeiden arvon. #¤"#[email protected]"&#"!!! Käytännössä minulta ainakin loppuu USA:sta tilaaminen kokonaan.! Uusi maksu on astunut voimaan 1.1. 2013 lähtien. Kirottua!! Sama koskee tietty nuita itämaita myös.#"@"#!?*#!!!
Tä? Mitä se motulointi oikke on? Ei tääl periferiassa olla etes kuultu moisesta. Vanha kunnon litkutus ja kuivapensselöinti on vieläkin kova sana!
Olen käyttänyt Revellin maaleja(myös Humbrolia ja Xtracoloria) kun tarvitaan emalimaaleja. Revell kannattaa ehdottomasti ohentaa sen omalla ohenteella. Ei voi mennä pieleen! Ei se nyt niin kauhian kallista ole!
Mikäs siinä, ihan mallikas lehti taas. T-26 juttu minun suosikkini.
Loistavaa! Onnittelut kaikille menestyjille!!
Mallix vai Pienoismalli?   8.9.2012 17:35
Mieluimmin kumpi vaan. Vakavasti sanotuna molemmilla on puolensa. Pienoismallia tilaan ainoastaan Jari B. Miettisen artikkelien vuoksi.

Pienmallix-Seppo
Ulkomaiset pienoismallilehdet   26.8.2012 00:17
Minulle on tullut kestotilauksena FSM jo kaksi vuotta ja on mielestäni oikein hyvä lehti. Lisäksi olen tilannut saksalaisen Flugzeug classic-lehdn Spoecial-nummeroita ja ovat oikein hyviä referenssejä WWII aikaisista saksalaiskoneista ja myös liittoutuneiden koneista. Että sellaisia…
Martti Kuivalainen   22.8.2012 14:22
Alkuperäinen kysymyshän oli kokemuksia Martti Kuivalaisesta? Omat kokemukseni ovat pelkästään positiivisia. Mukava mies ja palveluhenkinen. Etäostajakin on nyt, jos mahdollista, vielä tyytyväisempi, kun nettikauppa toimii. Kyllä se kävi hienosti sillä vanhalla sähköpostimeiningilläkin, mut näin on paree. Kerran erehdyin paikan päälle ja rahnat meni. Vaimo kielsi enää menemästä sinne. ehe…ehe…
brewsterin jarruputket/letkut   21.4.2012 08:16
Kiitos paljon Jouni!! Kerrankin olen osannut veikata ihan oikein. Loistavaa. Kiitos vielä kerran!!

Mallailuterveisin
Seppo