Pienoismallit.net

KL

Perustietoni

Ikä
52 vuotta (syntynyt 6.2.1971)
Paikkakunta
Espoo
Kiinnostuksen kohteet
Jääkiekko, Suomi-mallit, remontointi, mökki ja ralli
Harrastanut mallailua
3–5 vuotta

Lisää minusta

4/2007
Ensimmäinen kosketus pienoismalleihin tuli 70-luvulla isäni rakentaessa huoneeni kattoon mm. Brewsterin. Yläasteikäisenä tuli itsekin tehtyä muutama malli.
Nyt pitkän sairasloman (selkä) ratoksi aloin rakentamaan malleja. Mallit teen pääosin suoraan laatikosta, toki joskus tulee referenssejäkin tutkittua.
Tarkoituksena on vähitellen kehittyä mallaajana. Siveltimellä maalailen, kun tilat/vaimo ei mahdollista kompuraa+ruiskua.
6/2007: No tulihan se ruiskukin hommattua, vielä pitäisi "mamma" lepyttää. Ei tainnut onnistua.

Aihepiireinä kiinnostavat etenkin Suomi-mallit (lekot ja maakalusto). Lisäksi omasta ralliharrastuksesta on jäänyt kiinnostus ralliautoihin, etenkin vähän vanhempiin. Tosin olisi olemassa yksi 1/1-projekti, kun vähän lipesi…
Tekemistä tosin riittää kaksilapsisessa perheessä, jossa 6-vuotias(7/2000) poika kiekkoilee ja 4-vuotias (9/2002) tyttö muuten vaan aiheuttaa "ohjelmaa".
9/2008
Jäi mallailu vuodeksi:(
Nyt ei ainakaan kukaan oo naputtamassa maalin hajuista. Joka toinen viikko saa olla omassa rauhassa, kun lapset ovat exällä. Sais vielä mallailupisteen tehty.
11/2010
Taas yritetään, vie vaan pojan lätkä 4-5 iltaa viikossa ja naistenkin perässä pitäisi juosta:)
5/2018
Jatketaan elämäntarinaa: n.7-vuoteen ei ole tullut malleihin koskettua, aina on kuitenkin ollut mielessä, nuo kellarikomerossa makaavat mallit. Ja yksi keskeneäinen "Mersu". Mersuun en koske nyt, kun toinen sivuperäsinkin hävinnyt, otetaan haasteeksi myöhemmin.
Nyt iski jokin ja kaivelin kaapeista ym. mallailukamat esiin, tähän mennessä selvitty yllättävän vähillä "tappioilla".
Ja tulipa tilattua lisääkin: Katsotaan miten homma etenee…

Uusimmat rakentamani mallit

Vieraskirja

Hyvää syntymäpäivää!