Pienoismallit.net

Tony Holmström

MT-LB 8.4.2022 18:08 Malli
Slava Ukraini! Very impressive work! I want to point out, that your idea is splendid indeed. Our dear Ukraine needs all the support we can give.

If I were you, I might spray the slogan "Slava Ukraini" on the side of the vehicle. However, it might be difficult to mask.

Thank you!
Panzer Kampfwagen II, F/G 13.8.2017 21:16 Malli
No, enpä tullut ajatelleeksi. Tuo on kyllä hyvä ohje. Olen vastaisuudessa tarkempi. Kiitos huomioinnista.
Panzer Kampfwagen II, F/G 13.8.2017 14:23 Malli
Itse koottava on yksi suosikeistani, vanha tamiyan Panzer II. Se ei ole liian pikkutarkka ja sopiessaan hyvin lapsille se soveltuu myös meille, jotka saatamme joskus kärsimättömyyttämme saada jotakin valmiiksi lyhyessäkin ajassa!
Panzer 35(t) 1.6.2017 00:24 Malli
Kiitoksia tervetulotoivotuksista ja kehuista. Omasta ikkunastani minäkin sen lokinp:an idean sain.
T.Tony
Panzer 35(t) 29.5.2017 12:08 Malli
En ole minäkään mikään "ammattilainen" vaikka ensimmäistä lentokonetta väsäsinkin jo vuonna 1968. Tämä "säistäminen" on tullut minulle vasta muutaman viime vuoden aikana ohjelmistoon. Aikaisemminhan kaikki kyhäelmät maalattiin upouuden väreihin eikä kukaan tiennyt mitään mistään varjostuksista, litkutuksista tai korostuksista. Se oli silloin se.

Mutta folioihin: se on yllättävän monikäyttöinen materiaali. Olen moneen lentokoneeseen painellut alumiinifoliota siipipinnoille tai runkoon, leikannut sitten muovin pois ja paikannut foliolla aukon. Sitten olen pistellyt siihen neulalla reikiä ja joskus repinytkin peltiä auki tehdäkseni hurjaakin hurjemmat osumajäljet koneisiin. Se on ollut varsin antoisaa. Tällä hetkellä ei tosin ole näyttää yhtään kappaletta, koska minulla on jälkikasvustossa eräs 4-vuotias, joka puolestani hoitaa vanhan kaluston "purkamisen", jotta hyllyille saadaan tilaa uutuuksille. Ajattelin kyllä tänä kesänä yrittää tehdä foliosta jotakin oikein näyttävää ja laittaa tänne sitten katseltavaksi.
Panzer 35(t) 28.5.2017 11:21 Malli
-----"Enemmän kuvia eri kulmista, lisäksi valaistus on aika raju joten ruosteen sävyerot jäävät hieman mysteeriksi. Lisäksi teloihin hieman riippumista yläjuoksuun joka korostaa mukavasti vaunun hylättyä luonnetta.-----"

Morjens! Otin kuvat parvekkeella, jossa valaistus oli vähän mitä sattui enkä käyttänyt kameraa, vaan puhelinta, joten siitä pahoitteluni. Telaketjut ovat tässä koottavassa jäykkää muovia, joten niitä ei saa laskettua alemmaksi mitenkään rikkomatta niitä. Linnun skeidaa lisäsin vaunuun siinä toivossa, että se voisi vähän vetää huomiota pois liian kireistä teloista (hih hih).
olli henttonen 18.5.2017 08:44 Käyttäjäprofiili
Poistettu