Pienoismallit.net

Juha Tähtinen

Suomi-Blenheim modausketju   12.7.2014 20:05
Noniin, kun Airfix ilmoitti Blennusta niin laskin alleni ( ilosta ). Nyt tätä ketjua lukiessa olen suorittanut saman toimenpiteen ( kauhusta ). Voi persus, ostaako vaiko ei ostaa. Jos olisi vaikkapa mongolialainen peltohiiri niin ei olisi näitäkään ongelmia. Huokaus…
Nämä kisat ovat jo nyt täydelliset : Italia ja Kreikka ulkona. Ai autuutta kun Costa Rica lähetti fetanpupertajat kotiin. Kreikan voitto olisi ollut isku vasten jalkapallon kasvoja ja lähellä taas käytiin. Inhottava porukka, tappaa vain peliä ja rikkoo kaikan aikaa. Kun taitoa ja vauhtia ei ole niin keskityspallot ainoa keino. Hollannin jatkopaikka oli huutava vääryys, joka pelissä noin 16 kertaa rankkaria vinkuva klanipää saa puolestani painua niin pitkälle kuin pippuri kasvaa. Onneksi Kolumbia ja Costa Rica ovat jatkossa, toivottavasti Nigeria pudottaa Ranskan.
Olisiko kenelläkään infoa… MT-436 talvella 1950, onko kotkanpoikanen ollut mahdollisesti myös sivuperäsimen vasemalla puolella ?
Ja niin, tässä mennään.. 12 kappaletta Academyn G-Mersuja työn alla, tuulilasit liimattu ja seuraavaksi selkänojavyöt. Sitten maskit ja maalia. Toivon mukaan vanha setä ehtii tekemään näistä edes muutaman valmiiksi ennen deadlinea. www.pienoismallit.net/media/kuvat/11/51/11/115111.jpg
Edelliseen liittyen, onko olemassa mitään dokumentaatiota siitä monessako Suomeen tulleessa Mersussa oli jo tämä eteen siirretty akkuboxi ? Kun tämä vaan oli jo aika yleinen Luftwaffen Mersuissa jo loppuvuodesta -43 lähtien. Tosin kenttämodifikaatioita tehtiin rajusti ja juuri se tekee LW:n loppusodan Mersuista mielenkiintoisia mallattavia.
Tehtiinkö Suomessa jo sodan aikana jonkinlainen ensiapuboxi takapeltiin ? Todisteet, kirjalliset tai kuvalliset vaan taitavat olla aika vähissä. Tätähän tämä meidän harrastuksemme on.
Kuvien perusteella Mersulta näyttää, minun silmääni siis.
Ilmoitan myös itseni 1/72-skaalan mersulla, tai parilla, mukaan. Malli ja alatyyppi vielä epäselvää…
Mitä työn alla?   4.11.2013 12:58
1/72 lekoja : 13 x Bf 109G-6/14 ja 7 x Fw 190A-6/7/8/F-8. Jospa jouluksi saisi jotain valmiiksi…
Lätkä   25.4.2013 15:25
Pata teki sen. Itkettää ja hymyilyttää yhtäaikaa. Kun ensimmäisiä kertoja on hallilla käynyt katsomassa pelejä joskus -80 ja siitä saakka seurannut niin voivoi… Nasulia. Kun vuosiin ja vuosikymmeniin on enimmäkseen mahtunut pettymystä, vi***usta ja katkeruutta niin tämä on jotain uskomatonta. Huikea kevät ja ylivoimaisesti paras joukkue pleijareissa. Nyt nautitaan täysillä, me hullut porilaiset olemme sen ansainneet.