Pienoismallit.net

Mika A.C. Heikkilä

sd.Kfz. 251/7 Ausf. D… 13.11.2012 10:47 Rakennusblogi
Aika hieno camo! Olet saanut hyvin elävyyttä noihin viivoihin. Itseäni on aina potuttanut, miten vaikeaa onkaan saada nuo viivat toisaalta rändömeiksi olematta kuitenkaan sekavan näköisiä. Viivojen paksuuskin vaihtelee hienosti, joten tästä on hyvä jatkaa! Ainoana jännityksen aiheena lienee se, ettei pinta muodostu liian tummaksi säistysten jälkeen. Pitääpä seurata tätä projektia jatkossakin!
Me Bf 109G-14/AS… 22.10.2012 11:37 Malli
Kyllä tästä tosiaan tuli hieno malli, etenkin nuo mallia kohdanneet vastoinkäymiset huomioiden :P Sulla tosissaan pysyy tuo ruisku käsissä, sen verran hyvää jälkeä tuo camo!
Kuva on tosiaan hieman tumma, mutta kyllä tästä selvän saa. Sitten vaan seuraavan mallin kimppuun.
Gulf Porsche (962C) 22.9.2012 15:20 Malli
Tuo on jälleen erinomaisen hieno valinta kilpuriksi ja toteutus on jo tuttua tasoa. Mites onko multa mennyt jotain vuosien varrella ohi, vai onko tuo auto ollut jossain vaiheessa näissä vintage-väreissä oikeesti? Hyvä idea sinänsä!
T-70m 13.8.2012 12:59 Malli
Ai niin, piti vielä mainita, olisit saanut viisi tähteä, jos luukut olisi ollut auki… Figu(t) ois kanssa kummasti auttaneet, mutteivät ole sinänsä ihan pakollisia.
T-70m 13.8.2012 12:56 Malli
Whooaa, mistä näitä uusia hyviä mallareita oikein sikiää! Tuo sun edellinen mallisi (ISU-152) oli toki jo hieno, mutta tässä on kanssa sitä jotain! Nyt vaan äkkiä jätkien mukaan ja eikun Euroon!
Mukavaa, että olet vetänyt nuo lokaritkin hieman kurttuun, ettei niiden lisäys mennyt hukkaan. Siihen kiinnitin huomiota, että tuon vihreän sävy on, mun mielestä, hieman kylmä. Ois ehkä ollut hyvä vetää (edes?) yksi lämminsävyinen filtteri, jolla olisi voinut välttää tuon "kylmyyden". Saattaa toki olla, että nää kuvat hämää. Luonnossa tuo saattaa olla eri näköinen?
Onnittelut! Nyt vaan kuvia Missing-Lynxiin, constructiivisiin! Sitten seuraavaa putkeen :P
StuG 40 Ausf.G 7.8.2012 21:33 Malli
Paljon olet nähnyt vaivaa, se me nähtiin jo, kun tuomaroitiin tätä Parolassa! Taas nähdään, että valokuvausvalojen alla malli näyttää tosi hyvältä, mutta luonnossa se oli turhan tumma, niinkuin siellä kimpassa jo todettiinkin.
Jatkoa ajatellen tuo sävyaste on vain pientä tuunausta, perustyö on kuitenkin superia! Sua kyllä seurataan jatkossa!
Avro Lancaster Mk I 7.5.2012 22:27 Malli
Joo, meikäläisen PO*S Lancaster oli aikanaan Mallixissa ja käväisi myös viime vuoden Nordicissa. Revellin uudet pikkuskaalan ja myös 1/32 skaalan pommarisarjat on mun mielestä todella hyviä, suosittelen! Jään odottamaan mielenkiinnolla sun tulevia projekteja. Tule muuten jossain vaiheessa tuonne QMA:n tapaamisiin IT-museolle vaihtamaan ajatuksia mallailusta kollegoiden kanssa!
Avro Lancaster Mk I 7.5.2012 11:09 Malli
Heeeii ja hetkonen, miten tämä malli on päässyt menemään ihan meikäläiseltä huomaamatta! Sussa on tosissaan potentiaalia! Näin hieno malli jo neljä vuotta sitten, ilmankos tuo sun dioramakin Expossa oli niin hieno! Annoin aika hyvät pisteetkin sille, kun luokkaa tuomaroin.
AC-130A 4.5.2012 11:05 Malli
Ihan innostava malli! Mukava nähdä tämä konekin täällä esillä. Hyvän näköistä jälkeä ainakin nuo naamiokaavion sävyt. Minkä tyyppistä apua tarvitsisit tuon maalauksen suhteen?
StuG.IV Early 2.3.2012 20:23 Malli
Höhö, kyllä sulla ny varmaan housut tutisee jännityksestä :-) No, ettei nää porukat täällä turhaan hermostu, niin voin kertoa, että kyllä se palaute menee oikeesti ihan kyllästyttäväksi kehumiseksi XD Kiva nähdä taas pitkästä aikaa huomenna!