Pienoismallit.net

Mika A.C. Heikkilä

Suomi siirtokuvat   11.10.2021 15:24
Oho, nyt on meillä tullut tehtyä virhe! Täällä nousee käsi virheen merkiksi. Varmaankin ollut meikäläinen häröilemässä.
Kun suht harvoin tulee tehtyä noita lähetyksiä, niin on varmaan epähuomiossa ja kiireessä mennyt tuo oikean postimaksun veloitus ohi.
Petri ja Markku, jatkossa voidaan hyvittää noita aikaisempia lähetyskuluja, jos teidän vielä tulee tilattua Sisumodelsin kautta. Olkaa ystävällisiä ja kirjoittakaa kommenttikenttään noista kömmähdyksistä, niin laitetaan tilauksenne vaikka rahtivapaasti, jooko.
Mitä työn alla?   23.9.2020 12:04
Hitto, Matti M, onpas hyvin maalattu Matildan miesten naamat!! Öljymaaleilla vai akryyleillä?
Mallix 1/2020 on ilmestynyt   21.2.2020 14:57
Ymmärrän kyllä ärsytyksenne Mallixin menneiden aikojen asiakaspalvelun tasosta. Käsittääkseni tuohon on kyllä nykyisin tullut käänne parempaan.
Mites muuten - mitä porukat tykkäsivät tästä lehden numerosta? Omasta mielestäni tämä numero oli varsin onnistunut! Monipuolisia artikkelin aiheita ainakin. Etenkin tuo kannen Low-Rider traktori oli aikas häijy peli!
Pasi   27.11.2019 00:24
Tulossa myös muihin pääkaupunkiseudun hyvin varusteltuihin kivijalkakauppoihin😊.
Sivupeili Famoon?   13.11.2019 00:00
Sisumodels myös odottaa juuri kyseisiä kyniä varastoon.
Sisumodels Oy   19.9.2019 12:24
Hei, T:mi Kuivalaisen toimintaa jatkaa Sisumodels Oy. Aikanaan Martille nettikaupan kautta tehdyt tilaukset näkyvät edelleen meidän nettikaupassamme, elikkä hoidamme ne asiakkaille.
Tsekkasin äsken sun nimellä tehdyt tilaukset. Siellä ei näy toimittamattomia tilauksia. Voisiko olla mahdollista, että olisit tehnyt tilauksen aikanaan sähköpostilla tai puhelimitse? Olisitko ystävällinen ja tekisit halutessasi kyseisen tilauksen uudelleen. Voit toki vielä olla meihin yhteydessä joko puhelimitse 0413170235 tai sähköpostilla [email protected]
Hei, tervetuloa osallistumaan meikäläisen vetämään workshoppiin - aiheena: ”Uusimpien pintakäsittelyaineiden, pigmenttien ja filttereiden sekä metallin- pölyn- ja kuransävyisten värikynien käyttö käytännössä maakalustomalleissa”.
Otamme kernaasti vastaan ehdotuksia, mitä aiheita tulisi esityksessä erityisesti painottaa! Toki jos jokin tietty aihepiiri kiinnostaa, joka ei ole tuossa mainittu, niin otetaan listalle mukaan.
No niin ehdotuksia/painotuksia!?
Teipit siivissä   6.7.2019 15:05
Antti, kiitos noista kuvista!
Missä täällä on ”tykkää”- kuvake😊.
Uutuuksia maailmalta   13.3.2019 17:20
Odotan noita kyniä kuin kuuta nousevaa! Nyt jo hyviä kokemuksia rasvaisista taiteilijavärikynistä, mutta noiden AK:n kynien myötä saa paremman valikoiman värejä juuri mallailuun.
Huh, tuolla Greatwar-foorumilla on aivan älyttömän paljon tietoa tuosta Rollsista! Tämä sarja on kyllä hiton kiinnostava!