Pienoismallit.net

Janne Hurttia

V.L PYRY 31.12.2016 12:50 Malli
Mika Kauranen tarkoitan ehkä sitä että ei pidä antaa kaikkien pienten yksityiskohtien tai yksityiskohtien puutosten, vaikuttaa negatiivisesti yleiskuvaan. Ja meinaan siis ihan yleisesti ilman että viittaisin kehenkään henkilöön saatikka kenenkään malleihin. Se raja jokaisen pitää itse itselleen vetää :)
V.L PYRY 30.12.2016 17:57 Malli
Hienosti mennyt pakettiin Pyry, eihän se az model mikään maailman helpoin malli ole mutta näitä kun tarpeeksi tekee niin oppii. Saattaakin olla hyvä jokaisen välillä tehdä joku heikompilaatuinen sarja, jos tekee pelkkää tamiyaa ja hasegawaa niin voi mennä sormi suuhun kun joku kehnompi sarja osuu kohdalle. Parannusehdotuksiahan tuossa onkin jo yllä mainittu, itse en välttämättä näe tässä mallissa mitään kovin häiritsevää eli lopputulokseen voi olla mallari tyytyväinen, livenä varmaan kuvissa näkyvä kiiltokin himmenee. Toki täydellisyyteen pitää aina pyrkiä näissäkin hommissa, mutta pitää myös muistaa vetää johonkin raja ettei sorru perfertionismin puolelle, siinä vasta se varsinainen haaste näissä hommissa onkin :)
Mig 15 uti 29.12.2016 19:15 Malli
Minun silmääni ei kyllä osu nyt mikä olisi paneeliurissa hämminkiä aiheuttava tekijä. Voisiko joku valaista? Voi toki olla että maastokuvioituihin koneisiin tottuneena en näe jotain mitä pitäsi? Aivan minttu tekele!
De Havilland Mosquito 29.10.2016 23:16 Malli
Ihan hyvältähän tuo näyttää. Jotkut noista airfixin vanhoista kohoniittikoneistahan on sellaisia että niistä ei saa hyviä ikävä kyllä tekemälläkään. Tämä sarja ei ilmeisesti ole sieltä ihan pahimmasta päästä kuitenkaan. Itselläni sama ongelma lakkojen kanssa, pinta jää usein hieman "tahraiseksi". Olen kyllä kuullut huhua että olisi olemassa joku laite jota ruiskuksi kutsutaan , mutta tuskin sellaista koskaan tulee hankittua :)
De havilland Vampire 18.10.2016 09:00 Malli
Hienoa että löysit dekaalit! Hyvin onnistunut mielestäni, tasainen maalausjälki hivelee silmää. Nämä ovat valitettavasti kovin ikäviä tehdä nämä kokometalliväriset koneet, ainakin omasta mielestäni. Harmi että ilmavoimissa ei 50-60 luvulla juuri maastokuviota näkynyt.
FOKKER C.X 8.4.2016 05:53 Malli
Paremminhan tuo on onnistunut kuin itse samasta paketista väsäämäni FK-85, Itse en jaksanut lisätä yksityiskohtia, enkä edes takiloida . En kyllä mitään moittimista näe tuossa, yhdyn kuitenkin edellisiin kommentteihin. Olisi ollut jotenki luontevampaa talvi- tai jatkosota camo.
Do-17 Z 10.3.2016 22:49 Malli
eerik oksanen kirjoitti:
Niin että Airfixin ensimmäinen lentävä lyyjykynä on saitilla.
Nyt sivu kk:den kalotit on ruskeat suorakaiteet, vaan oikeassa pyöreän mallinen.
Potkurin kärkien keltainen poissa, vai oliko toiset koko mustia.
Tuossa DO-53: olisi keltaiset potkurin kärjet.
Miksi pakoputket on hopiset, noiden luulisi olevan jo aika ruskeat,vanhat koneet tuli suomeen Göringin lahjana.
Eli lentotunteja tullut paljon , vaikka moottorit vaihdettu.
Miten nuo kk:oiden putket ovatko kuin aikaisempaa Airfixia,silloin menisi vaihtoon.
Muuten oikein hyvä malli,jos laittaisi viereen revellin,etc dornierin huomaisi erot.
Alusta alle ehdottomasti, ja yksi alakuvakin mukaan nyt.
lähikuva on armoton kuin pahin vihollinen.
Ihan turha valittaa tuosta ei paljoa parane. Voipi ite laittaa parempaa mallia kehii jos ei kelpaa