Pienoismallit.net

P.P.

Mitä työn alla?   14.5.2016 12:35
Jukka Luosujärvi kirjoitti:
P.P. kirjoitti:
Hei! Mulla työn alla fokker dr.1, ja ajattelin vain kysyä, että tietääkö kukaan, toimiiko Tamiyan x-20a akryyliohenne kuinka hyvin vallejon model air: scarlet redin kanssa? Ja jos ei, mikä on paras ohenne juuri näille väreille(haluan saada mahdollisimman hyvän pinnan preshadingin päälle, välttäen rakeisuutta ja liian paksua kerrosta) Voi myös laittaa maali:ohenne-kaavan, mikä toimisi parhaiten, jos viitsisitte. Kiitos.
Luulisin että Tamiyan ohenne käy, itse olen ohennellut akryyleitä Lifecolorin ohenteella ja itse tehdyllä IPA ohenteella, sekä pelkällä vedellä. Tee koevedos vaikka johonkin muovipullon pintaan, niin samalla opit itselle parhaan tekniikan.

Juu ja työn alla, Tyynenmeren ryhmikseen Zero.
Okei.
Mitä työn alla?   7.5.2016 19:24
Hei! Mulla työn alla fokker dr.1, ja ajattelin vain kysyä, että tietääkö kukaan, toimiiko Tamiyan x-20a akryyliohenne kuinka hyvin vallejon model air: scarlet redin kanssa? Ja jos ei, mikä on paras ohenne juuri näille väreille(haluan saada mahdollisimman hyvän pinnan preshadingin päälle, välttäen rakeisuutta ja liian paksua kerrosta) Voi myös laittaa maali:ohenne-kaavan, mikä toimisi parhaiten, jos viitsisitte. Kiitos.
Combat Models   30.4.2016 19:06
Pahoittelut tästä sekaannuksesta,Mika
Combat Models   30.4.2016 18:53
Mika A.C. Heikkilä kirjoitti:
Pasi, tuo on oikeesti harmi tuo "haamuvarastosaldo". Silleen tosiaan voi käydä, että saldo nettisivuilla näyttää tavaraa olevan hyllyssä, mutta oikeasti se onkin tilausprosessissa johonkin muuhun tilaukseen. Harmillinen juttu meille ja asiakkaalle, mutta näyttää siltä, että sen kanssa vaan on elettävä.
Harmin paikka ja pahoittelut P.P., jos olet saanut huonon palvelukokemuksen. Otan selvää mistä on kysymys, laitoin sulle yksityisviestin. Combatin asiakastyytyväisyys on nyt huimassa kasvussa, kun saatiin aikaan tiettyjä todellisia uudistuksia prosesseissa.
Muokkasin tuota kommenttia, en tiedä mitä kaverini ovat puuhanneet:D
Uutuuksia maailmalta   8.4.2016 21:12
www.agapemodels.com/wp-content/uploads/2016/02/DSC03905.jpgUutuutena metallimaaliväreihin on saapunut vallejon metal colorit. Ne ovat akryylimaaleja, ja sisältävät paljon eri värejä. Eka kysymysmerkki on se, että ne ovat akryylejä, ja tunnetusti akryylit ja metallimaalit eivät sovi yhteen. MUTTA! Kun käytin ennen alcladeja ja näin niille ensikertalaisena se oli todella haastavaa, niin ajattelin kokeilla näitä.

Maalit todistavat akryyleiden läpimurtoa metalliväreissä! Pinta todella samanlainen kuin alcladeissa, ei myrkkyhuuruja, ja mikä parasta: Vallejo myy killtomustaa pohjamaalia näille ja Metal varnishia, mikä ratkaisee lakka ongelman metalliväreissä. Eli se ei himmennä killtoa juuri lainkaan.

Maskeerausta nämä maalit kuitenkaan ilman lakkausta väristä riippuen eivät kestä, kaikista netin kakkapuheista huolimatta. Mutta lakan kanssa kyllä, kuhan ei jätä teippejä liian kauaksi paikoilleen. Silloin kyllä repii maalit pois (kokemusta ON).

Kokonaisuutena loistava, suosittelen etenkin aloittelijoille. Paine saa ruiskussa olla noin 12-15 PSI, eivät toimi siveltimen kanssa.(kokemusta on siitäkin). Ainut haastava puoli on se, että tulee appelsiinipintaa ja valuumia hyvin herkästi, jos pitää yhessä kohdassa liian kauan ruiskutellen, ja pitää spreiata hyvin kaukaa, noin jopa 15cm mallin pinnasta. hi.ytimg.com/vi/AgDELycXMS4/maxresdefault.jpg url]strwdsxtrrrqqqggxtkrktsskf/4/326584/9610838/MetalColorSwatches-vi.jpg
Combat Models   8.4.2016 20:45
Ei ole minullakaan ollut ongelmia…
AK True Metal   5.3.2016 21:55
ostin Alclad 2:sta ja on ollut hieman ongelmia niiden kanssa, mutta olen jo kerennyt vetää kiiltävän mustan päälle(siis alcladin pohjamaalin) toimiiko AK extreme metal tämän päälle?
"hakaristi"   22.1.2016 18:49
Siis näitä dekaaleja(ilmavoimien hakaristejä) saa ainakin tamiyan 1/48 suomi-hurrista ja natsien merkkejä saa ainakin ebaystä ja combat modelsista aftermarkettina, mutta kuten jukka äsken sanoi, kannattaa olla ihan hissun kissun…
Alclad 2   16.1.2016 08:50
Nus kirkasta muoviprimeria saa motonetistä onko tämä yhteensopivaa alcladin kanssa?http://m.motonet.fi/fi/tuote/04063/Motip-muovipohjamaali
Alclad 2   16.1.2016 08:46
Motonetistä saa motox mustaa auton pohjamaalina spray pullosta. Käykö tämä, tietääkö kukaan?